• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ "lupio" kontru Nejmaru - ponudili ga Realu!

Francuski šampion spreman da se rastane sa najskupljim pojačanjem u istoriji igre, postupili suprotno njegovim željama...

Pari Sen Žermen se pomirio sa činjenicom da Nejmar želi da napusti klub i voljni su da mu to dozvole u ovom prelaznom roku.

Naime, prema pisanjima "Marke", oni su ponudili Brazilca Real Madridu, žele da izvuku najviše iz ove situacije, a Florentino Perez i Zinedin Zidan su dobili ekskluzivno pravo da prvi upute ponudu.

Nejmar na utakmici Crvena zvezda - PSŽ
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


Parižani ne žele ponovo da posluju sa Barselonom, razlog zbog kojeg su otišli "na drugu stranu" nije poznat, ali čini se da ovakav potez povlače i dijelom da bi kontrirali fudbaleru koji je otvoreno iskazao želju da se vrati u Kataloniju.


Njegov transfer opet bi bio papreno skup, ali ne onoliko visok koliko je bio prije dvije godine, a prema navodima čelnici PSŽ su spremni na potencijalni gubitak samo da bi se rastali sa Nejmarom. On je odlučan u namjeri da napusti Francusku, već duže je nezadovoljan i traži izlaz, a djeluje da je samo pitanje trenutka kada će se neki tim "otvoriti" i dovesti ga u svoje redove.

Ipak, sumnja se da će to biti Real. Ovo ljeto je za njih već dosad bilo veoma dobro, doveli su veliki broj fudbalera uključujući i Luku Jovića i Edena Azara, pa se vjeruje da brazilski reprezentativac više nije prioritet.

To otvara vrata povratku u Barsu, potez Francuza mogao bi da bude tumačen i kao udica koju žele da Katalonci zagrizu i brže-bolje reaguju, kako neko drugi – a pogotovo ne najveći rival – ne bi "ukrao" Nejmara njima pred nosom.

Igra moći će se nastaviti, sljedeće sedmice će biti zanimljive, a vidjećemo da li će napadač uspjeti da istjera svoje i napusti "Ligu 1" u novom potencijalno blokbaster transferu, koji bi mogao iznova da podigne prašinu nakon što je to uradio Žoao Feliks prije nekoliko dana.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC