• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Mi smo Mančester, ne moramo da prodajemo!''

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Situacija oko Pola Pogbe sve zamršenija...

Britanski mediji pisali su o tome da je alfa i omega Mančester junajteda Ed Vudvord saopštio tim-menadžeru da na raspolaganju ima ''samo'' 100 miliona evra za dovođenje novih imena, te da je Norvežanin htio da prodajom Pola Pogbe digne taj iznos, ali je sada, izgleda, ''promijenio ploču''!

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, uputio je indirektno upozorenje Interu, Juventusu i Real Madridu da neće prodavati igrače tokom ljetnog prelaznog roka, prenosi agencija Anadolija.

"Crveni đavoli" se nalaze na pripremama u australijskom Pertu odakle je Solskjer poručio da je atmosfera u timu sjajna i da ima dovoljno dobro igrača za narednu sezonu.

  S druge strane, od početka prelaznog roka britanski, italijanski i španski mediji sele Pola Pogbu u Juventus ili Real Madrid, Romelua Lukakua u Inter. Istina isto pokušava uraditi i Pogbin agent Mino Rajola koji je u nekoliko navrata kazao da francuski reprezentativac želi da napusti Old Traford.

"Pogba se nikada nije izdvajao iz tima. Uvijek je za tim davao sve od sebe i ne mogu vam reći ništa osim da agenti stalno pričaju. Ne mogu ovdje sjediti i govoriti o Pogbi i tome šta agenti govore. Imamo još nekoliko godina njegovog ugovora i to će biti fantastično", rekao je Solskjer i nastavio:

"Koliko ja znam, nismo dobili nikakve ponude za naše igrače. Mi smo Mančester junajted, ne moramo da prodajemo igrače, ali ni da ih preplaćujemo kada ih dovodimo. Morate da imate prave igrače po pravoj cijeni. Ako pogledate naš tim sada imamo dovoljno dobrih igrača.''

Mančester junajted je u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo Danijela Džejmsa iz Svonsija za 15 miliona evra i Arona Van-Bisaku iz Kristal Palasa za 56 miliona. Klub su napustili Ander Erera (PSŽ) i Antonio Valensija (LDU Kito).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC