• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunović poručio Špancima: Vjerujem u Luku Jovića!

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije srbije koja je na Novom Zelandu osvojila svjetsku titulu smatra da Jovićevo vrijeme u Madridu tek dolazi.

 Veljko Paunović - Vjerujem u Luku Jovića Izvor: MN PRESS

Kada je Luka Jović bio dječak, jedan od najtalentovanijih u Zvezdinoj omladinskoj školi, pored trenera u klubu vjerovao mu je i Veljko Paunović. To pokazuju i pozivi u reprezentaciju, oni do 19 godina kada je fudbaler Reala imao tek 16 i po godina.

Čovek koji je do skoro vodio Čikago Fajr dobro poznaje prilike u španskom fudbalu. Igrao je tamo godinama i svjestan je da se prvih šest mjeseci mladog fudbalera u Madridu neće pamtiti po dobrom.

Možda će vas zanimati

 Svjestan da će na početku biti teško, Veljko Paunović je tada govorio sa mnogo opreza. Pomenuo je da je dobra stvar što Madriđani potpisuju Lukin potencijal, a ne njega kao gotovog igrača i da će prvih pola godine poslužiti za prilagođavanje.

Sada se španski dnevni list AS sjetio da pozove nekadašnjeg napadača Partizana, Atletiko Madrida i mnogih drugih klubova. Pitanje je bilo slično kao i tada, šta može da kaže o Luki Joviću.

''Morao je da se prilagodi i da promijeni svoju ulogu. Ovo što smo vidjeli do sada u dresu Reala je njegova veoma blijeda verzija. Sada treba da se probudi i da zgrabi šansu koja mu se pruža. Ja vjerujem u njega.'', rekao je sprski trener.

Zbog povreda će španski Superkup propustiti Karim Benzema i Geret Bejl, dvojica najiskusnijih igrača u napadu madridskog kluba. To će biti prilika da Zinedin Zidan pruži novu šansu Joviću i da mu pokaže koliko vjeruje u njega.

Paunović je za španske medije govorio i o Lukinom prilagođavanju na Real, za koje oni smatraju da ne teče po planu. Naime, mladom napadaču se zamjera ravnodušnost.

''On je smiren momak van terena, ali je u igri lav u jagnjećoj koži. Madridska publika još uvijek nije vidjela lava na terenu. Kada se lav pojavi, počeće da se nižu golovi Luke Jovića'', rekao je srpski stručnjak.

Nekadašnji selektor mlađih kategorija srpske reprezentacije dotakao se i priče o seniorskim nastupima mladog igrača. On je prokomentarisao da je nesporazum sa selektorom nastao zbog neiskustva, kao i da će Jović morati da nastavi da dokazuje svoj kvalitet.

Pročitajte i ovo



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC