• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Iz Humske "grme" cifre, u Antaliji "pršti" na treninzima Partizana!

Autori mondo.rs Autori Vladimir Sukdolak

Nezaobilazna tema na pripremama Partizana u Turskoj su ponude koje su se poslednjih dana pojavile za Umara Sadika i Filipa Stevanovića. Te priče, ipak, ne utiču na rad crno-belih, koji se u odličnoj atmosferi zahuktava.

 Umar-Sadik-Filip-Stevanovic-ponude-Partizan-pripreme-sportske-vesi Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

/Izveštač MONDA sa priprema Partizana u Antaliji – Vladimir Sukdolak/

Obećano - ispunjeno!

Trener Partizana Savo Milošević najavio je da će "parni valjak" od prvog dana priprema u Antaliji raditi punom snagom i da će sa 100 odsto mogućnosti ekipa ulaziti u svaki trening.

Sve što je strateg crno-belih rekao, za sada je sprovedeno u delo.


Igrači su u prethodna dva dana imali po dva treninga, a u četvrtak posle podne će kratko predahnuti pre nego što se vrate poslu i zadacima koji su u planovima stručnog štaba.

Posle prepodnevnog treninga, koji je odrađen iz dva dela, na terenu i u teretani, fudbaleri su dobili slobodno popodne. Dan ranije sve je "prštalo" na terenu hotela "Sueno". U prijatnoj atmosferi i po idealnom vremenu, akcenat je stavljen na igru s loptom, što u početnoj fazi priprema predstavlja pravo zadovoljstvo za fudbalere.

Stručni štab postavio je određene ciljeve treninga i utisak je da je posle sat i po vremena rada u jakom ritmu zadovoljan viđenim i urađenim napustio teren.


Jutro kasnije, pre odlaska u teretanu, fudbaleri Partizana na terenu su proveli oko pola časa, posle čega je golmanske sposobnosti demonstrirao doktor Siniša Petković, a fizioterapeut Igor Krtinić lucidnost s loptom.

Najmlađi član stručnog štaba, doktor Petković, izazvao je kolegu iz medicinskog bloka da se oprobaju u šutiranju penala. Krtinić je pokušao da ga nadmudri u stilu Antonjina Panjenke...

Vrlo lepo, ali neefikasno. Isprečila se stativa. Zatim se razbranio dvadesetšestogodišnji "Dok". Za razliku od rivala, koji je nade položio u tehniku, Petković se oslonio na snagu šuta. I to mu je donelo pobedu.

Postigao je gol više, uz demonstraciju vrlo dobrih refleksa i panterskih intervencija među stativima. Pohvale su na licu mesta stigle od trenera golmana Nemanje Jovšića, odnosno imenjaka Stevanovića, čija se prognoza kao iskusnog čuvara mreže ispostavila tačnom.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak


U Partizanu danas imaju razlog za rođendansko slavlje. Desni bek "parnog valjka", Nemanja Miletić, napunio je 29. godina.

Srećno! 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC