• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Votford je među najboljima u ligi - Žoze će danima pričati o milimetrima

Autor mondo.rs

Otvaranje 23. kola Premijer lige donelo je remi Votforda i Totenhema.

 Votford - Totenhem 0:0 Premijer liga 23. kolo Milimetri dijelili Totenhem od pobjede Izvor: Getty Images/Richard Heathcote, Richard Heathcote/Getty Images Europe

Ekipa koja je se već dugo muči sa rezultatima ni ovog puta nije uspela da obraduje svoje navijače. Kada ovako postavimo stvari, pomislićete da se radi o Votfordu, ali to nije slučaj.

Četa Žozea Murinja ponovo nije upisala pobedu i to ''Pevcima'' prelazi u naviku. Eksperiment sa portugalskim trenerom kao naslednikom Maurisija Poketina za sada ne daje rezultate. Sa druge strane, čelnici Votforda su potpuno pogodili sa Najdželom Pirsonom.

VOTFORD - TOTENHEM 0:0

Možda će vas zanimati

Podela bodova na ''vikeridž roudu'' je rezultat koji bi trebalo da mnogo više znači domaćem timu. Ipak, kada se pogleda forma sa poslednjih nekoliko mečeva, oni su po svim parametrima jedan od najboljih timova u ligi.

Pokazali su to i danas, ako ne rezultatom, a onda bar igrom, koja je bila dostojna gornjeg dela tabele. Igrao je Votford upravo onako kako Pirson to želi, snažno, muški i sa mnogo duela. Pravilo je da ekipe sa tolikom željom ne ispadaju iz lige.

Bili su ''Stršljenovi'' danas bliže pobedi od svog protivnika. Troj Dini je imao šansu da za svoj tim osvoji čitav plen, ali je Paulo Gazaniga sprečio udarac sa bele tačke. Bila je to sjajna intervencija golmana koji je pročitao nameru rivala.

Najbolju šansu za goste iz Londona imao je Erik Lamela, a koliko je bio blizu pogotka ne možemo vam opisati. Zato je tu slika, napravljena u trenutku kada Puseto izbacuje loptu sa gol-linije. da stvar bude još neverovatnija, ovo se desilo u 92. minutu susreta.



Kristijan Eriksen, potencijalno pojačanje Intera, počelo je ovaj meč na klupi za rezerve. Danac je šansu da zaigra dobio u 72. minutu, kada je zamenio nervoznog Dele Alija, a to je možda bio i njegov oproštaj od belog dresa londonskog kluba. Za razliku od njega koji se možda oprašta, debitovao je mladi Portugalac Fernandeš, pojačanje iz ovog prelaznog roka.

Dok ekipa Votforda ima 14 osvojenih bodova u poslednjih šest kola, od kako ih je preuzeo novi trener, ''Pevci'' imaju samo dva boda u poslednje četiri runde. Zbog takvog učinka bi nakon ove runde mogli da budu još dalje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Votford: Foster, Mariapa, Douson, Ketkart, Masina, Čaloba (od 79. Pereira), Kapue, Sar (od 89. Puseto), Dukure, Deulofeu, Dini
Totenhem: Gazaniga, Orije, Aldervireld, Vertongen, Tanganga, Lo Selso (od 80. Fernandeš), Vinks, Lamela, Ali (od 72. Eriksen), Son, Moura

PREMIJER LIGA, 23. KOLO:

subota

Votford - Totenhem 0:0

Arsenal - Šefild junajted 1:1 (1:0)
/Martineli 45 - Flek 83/

Brajton - Aston Vila 1:1 (1:0)
/Trosar 38 - Griliš 75/

Mančester siti - Kristal Palas 2:2 (0:1)
/Aguero 82, 87 - Tosun 39, Fernandinjo 90 ag/

Norič - Bornmut 1:0 (1:0)
/Puki 33 p/

Sautempton - Vulverhempton 2:3 (2:0)
/Bednarek 15, Long 35 - Neto 53, Himenez 65 p, 77/

Vest Hem - Everton 1:1 (1:1)
/Diop 40 - Kalver-Luin 44/

Njukasl - Čelsi 1:0 (0:0)
/Hejden 90+4/

nedjelja:

Barnli - Lester

Liverpul - Mančester junajted

TABELA: Liverpul 61, Mančester siti 48, Lester 45, Čelsi 39, Mančester junajted 34, Vulverhempton 34, Šefild junajted 33, Totenhem 31, Kristal Palas 30, Arsenal 29, Everton 29, Njukasl 29, Sautempton 28, Brajton 25, Barnli 24, Vest Hem 23, Votford 23, Aston Vila 22, Bornmut 20, Norič 17.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC