• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aguero je majstor, ali džabe: Dva gola nedovoljna za šampionsku trku

Autor mondo.rs

Ponovo je kiksnuo Mančester siti, što će omogućili Liverpulu da sutra, u najvećem derbiju engleskog fudbala, stvori još veću prednost na vrhu tabele.

 Premijer-liga-engleska-23.-kolo-Mancester-siti-Kristal-Palas-2-2-Serhio-Aguero Izvor: Getty Images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Šest mečeva u terminu od 16 časova, a golovi na svakom od njih. Nakon što smo u prvom duelu dana gledali susret bez golova, ostale ekipe iz Premijer lige su se potrudile da nas oraspolože.

Dok se derbi 23. kola Premijer lige igra sutra, na rasporedu su bili neki zanimljivi mečevi. Na teren su izašli Mančester siti, Arsenal, Vulverhemtpon, Vest Hem i Everton u ''derbiju Dejvida Mojesa''...

Možda će vas zanimati

Najbitniji meč dana, barem po pogledu na tabelu, igrali su Mančester siti i Kristal Palas. Gosti iz Londona su pokazali da im ove sezone baš prija u Mančesteru, pošto su nakon pobjede na Old Trafordu i sada izbjegli poraz. Igrao se sam finiš susreta kada im je to pošlo za rukom.

Bolje su otvorili meč, pogotkom pojačanja Čenka Tosuna, koji je već počeo da pokazuje svoje kvalitete. Dugo je taj rezultat bio na snazi, sve dok u domaćem timu nije proradio Serhio Aguero. Argentinac je ponovo pokazao klasu, postigavši dva gola u veoma kratkom periodu.

Prvo se sjajno ubacio iza leđa odbrane i akrobatski stigao na jedan centaršut, koji je sa samo nekoliko metara nogom sproveo u mrežu. Drugi gol je bio glavom, što nije čest slučaj za njega. Ipak, Fernandinjo je autogolom, nakon prodora Zahe, poništio Aguerov preokret.

Ovo kolo donijelo je podjelu bodova u meču Mojesovog sadašnjeg i bivšeg kluba. Vest Hem je poveo u finišu prvog dela, Everton ekspresno uzvratio i tu se prestalo sa golovima. Identičan rezultat (1:1), bio je u Londonu, gdje je Arsenalu gostovao Šefild, najveće iznenađenje prvenstva.

Kao na ova tri meča, neriješeno je bilo i u okršaju Brajtona i Aston Vile, a najveći proekret dana je priredio Vulverhempton. Oni su imali dva gola zaostatka za Sautemptonom, ali su u nastavku meča nadoknadili to i upisali tri boda. Ekipa Bornmuta je nastavila da tone, Temu Puki je ponovo postigao gol, a ''Trešnjice'' i ''Kanarinci'' će imati mnogo nevolja u nastavku sezone.

Mančester siti: Ederson, Kanselo, Stons, Fernandinjo, Mendi, De Brujne, Gundogan, D. Silva (od 62. Žezus), Sterling, B. Silva (od 73 Marez), Aguero
Kristal Palas: Guaita, Keli, Tomkins, Kejhil, Ridevald, MekArtur, MekKarti, Kujate, Aju, Zaha, Tosun (od 81. Vikam)

Izvještaj sa meča koji su odigrali Votford i Totenhem, kao i tabelu nakon nepotpunog kola pogledajte na linku.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC