• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa u kupu protiv trećeligaša, hoće li Setjen smeti da odmori Mesija?

Autor mondo.rs

Svaki novi trener Barselone se suočava sa istim pitanjem, a Setjen ima spreman odgovor

 FK-Barselona-Kike-Setjen-odmara-Lionel-Mesi-kup-kralja-fudbal-primera. Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Barselona je pobednički počela sa novim trenerom Kikeom Setjenom, pošto je u nedelju pobedila Grandau na Nou kampu, tako da joj sada predstoji put na Ibicu za Kup kralja. Kao i uvek kada neko preuzme "blaugranu", postavi se pitanje da li će novi šef reći Lionelu Mesiju da može da preskoči neku utakmicu.

To se, naravno, desilo i Setjenu, upitan je da li ć moći da kaže Mesiju da se odmori za važnije mečeve.

Možda će vas zanimati

"Niko ne može da pobegne od toga ko je Leio Mesi. Kao i sa svim ostalim igračima, kada želim nešto od njih, probam da ih ubedim da je to najbolje za njih. Probam da ih ubedim, a ne da naređujem. Obično me poslušaju", rekao je Setjen, a prenela Marka.


Navijači trećeligaša Ibice sigurno će hteti da vide najveće zvezde Barselone, uključujući i Mesija, ali Setjen nije mogao da odgovori da li će njegov kapiten sutra igrati.

"Moram da gledam trening da vidim kak ostoje stvari. Imam ideju, isplanirao sam stvari, ali moram da vidim šta će se desiti na treningu. Moram da probam da odmorim i druge igrače i da napravim kompetetivan i ujednačen tim", rekao je Setjen.

Fudbalski svet priča o pojačanju zbog teške povrede Luisa Suareza, ali Setjen je čvrsto na zemlji.

"To je pitanje na koje još nemam odgovor. Ništa još nismo razrešili. Neka pitanja su interna, a za ovakve stvari je bolje da me i ne pitate, tako izbegavamo da traćimo vreme", rekao je Setjen.

A šta trener uopšte očekuje od sudara sa Ibicom?

"Sutrašnja utakmica je posebna. Voleo bih da odigramo kao pre neki dan protiv Granade. Ideja je da vidimo iste stvari bez obzira ko igra. Što se tiče koncepta i principa, hoćemo da budemo isti svaki put", kazao je trener.

Barselona je dominirala Kupom kralja u poslednje vreme, pošto ga je u poslednjoj deceniji osvajala pet puta, tako da se ambicije znaju.

"Svako takmičenje je važno. Kao igrač sam uvek voleo kup. To je veoma lep turnir i probaćemo da ga osvojimo. Ciljevi su jasni", rekao je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC