• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkela pričao o prelaznom roku i zabrinuo zvezdaše: Borjan može da ide

Autor mondo.rs

Sportski direktor otkrio i da klub ima ponude, ali nezadovoljavajuće, za Pavkova i Boaćija, kao i da je Radživ van La Para prethodnih dana trenirao odvojeno od saigrača.

 FK-Crvena-zvezda-prelazni-rok-zima-2020-Milan-Borjan-sportske-vesti Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Na okupljanju tima za početak zimskih priprema, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, najavio je da će Milan Borjan ostati u klubu i sa kapitenskom trakom oko ruke predvoditi saigrače u drugom delu sezone.

Postoji, međutim, mogućnost da se to ne dogodi.

Možda će vas zanimati

U razgovoru za Večernje novosti, sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, najavio je da i dalje postoji mogućnost da sjajni golman napusti klub i pored važećeg ugovora. 


"Bez potrebe se poslednjih dana uveliko piše i priča na tu temu. Videćemo se danas ili sutra, popričati o svemu. Znamo da postoji interesovanje nekoliko klubova, zna se i naša želja. U Crvenoj zvezdi bismo svi voleli da on ostane. Mnogo je dao klubu, jako je važan za tim, donosi stabilnost, uliva sigurnost. Ima ugovor do leta 2023, ali ako Borjan dobije ponudu koja bi ispunila njegove želje, donela mu materijalnu sigurnost, sigurno ga ne bismo na silu zadržavali. Zvezda želi da uvek ima zadovoljne igrače i to pravilo važi za sve", izjavio je Mrkela.

Sportski direktor crveno-belih otkrio je i da su na "Marakanu" stigle ponude za napadače Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, ali da ne ispunjavaju očekivanja.

"Imamo ponuda za obojicu, ali nismo zadovoljni", kratko je saopštio.

Mrkela se osvrnuo i na status holandskog napadača Radživa van La Pare, za kog smo pisali da najverovatnije neće putovati sa ekipom na drugi deo priprema, idućeg petka u Tursku.

To je sada indirektno potvrđeno.

"Nije trenirao sa ekipom poslednjih dana na Kipru jer je trener Dejan Stanković tražio da radi kondicione vežbe i popravi fizičku spremu. Postoji mogućnost da ove zime pređe u neki drugi klub, ali to važi za svakog našeg igrača koji dobije konkretnu ponudu koja bi zadovoljila sve strane", objasnio je direktor crveno-belih.

Pored La Pare, i pre prve faze priprema koja je obavljena na Kipru, otpisani su Žander i Kanjas, a klub je u utorak saopštio da je potpisan ugovor sa napadačem iz Obale Slonovače, Sekuom Sanogom.

PRELAZNI ROK CRVENE ZVEZDE, ZIMA 2020:

DOŠLI:Seku Sanogo (Al Itihad).

OTIŠLI: Marko Marin (Al Ahli), Milan Jevtović (APOEL, pozajmica), Erik Jirka (Gornik Zabže, pozajmica).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC