• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valensijino pojačanje mora u karantin: Razlog je varičela!

Autor mondo.rs

Alesandro Florenci neće moći da pomogne Valensiji u narednom periodu jer je zaradio boginje.

 Primera-Valensija-Roma-Alesandro-Florenci-propusta-nekoliko-meceva-zbog-boginja-varicela Izvor: Guliver, Eric Alonso/Getty Images Europe

Trebalo je da Danijele de Rosi nasledi Frančeska Totija, pa da Alesandro Florenci nasledi čoveka koji je u penziju otišao iz Boke, ali se ta dinastija u Rimu vrlo brzo prekinula.

Alesandro Florenci, momak kog je ''Vučica'' tokom janaura pozajmila Valensiji, propustiće jedan deo sezone zbog boginja.  Umeso na treninzima svog novog kluba, dane će provoditi u karantinu.

Možda će vas zanimati

Samo dve nedelje nakon što je stigao na ''Mestalju'', Florenci je van stroja. Klub je još u četvrtak doneo odluku da se on ne približava trening centru, iz predostrožnosti, a dan kasnije su dobili i potvrdu za to.


Varičela je prenosiva bolest od koje najčešće obolevaju deca, a nakon što se jednom preleži telo stvara imunitet koji traje doživotno. Alesandro Florenci očigledno nije preležao ''boginje'' kada je bio mali.

Od kako se presleio u Španiju, momak koji igra na poziciji desnog beka, ali može da bude upotrebljiv i na krilu, je odigrao tri susreta za Valensiju. Na poslednjem od njih, prvenstvenom meču protiv Osasune, zaradio je direktan crveni karton.

Ekipu Valensije čekaju najbitniji mečevi u sezoni. Pored neugodnog rasporeda u prvenstvu, koji počinje utakmicom protiv Atletiko Madrida, u narednom periodu su i izazovi u Ligi šampiona, gde ''slepi miševi'' takođe neće moći da računaju na reprezentativca Italije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC