• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSBIH osudio napad na Petrovića: Izraz divljaštva koji sramoti društvo!

Izvor MONDO/Agencije

“”Za ovakve fizičke napade i prijetnje vatrenim oružjem nema opravdanja i počinitelj mora odgovarati pred zakonom”, poručili sui z FSBIH.

 FSBIH - Osuda napada na Slavka Petrovića Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Napad na trenera Radnika, Slavka Petrovića, pri kojem je napadač koristio i pištolj, šokirao je sportsku ali i cjelokupnu javnost u BiH.

Ovaj čin odmah su osudili njegove kolege, trener Veleža Feđa Dudić,trener Borca Vlado Jagodić i šef struke Željezničara Amar Osim, koji su mu pružili podršku, kao i navijači i uprava Radnika, te premijerligaš Tuzla siti.

Možda će vas zanimati

 Osuda je stigla i iz Fudbalskog saveza BIH koji je u ponedjeljak u svom saopštenju “najoštrije osudio ovaj necivilizovani čin i izrazio zabrinutost zbog ispoljavanja nasilja”.

"Za ovakve fizičke napade i prijetnje vatrenim oružjem nema opravdanja i počinilac mora odgovarati pred zakonom. U situaciji kada smo svi zabrinuti zbog pandemije korona virusa, napad na Petrovića je izraz divljaštva koji sramoti cijelo društvo i sistem koji takve napade ne procesuira i ne kažnjava. FSBiH ovim putem poziva nadležne organe da što prije procesuira počinioca ovog napada i poduzme odgovarajuće mjere kako bi se ovakvi incidentni ubuduće spriječili", saopšteno je iz FSBiH.

Petrovića je ispred Gradskog stadiona u Bijeljini, prema njegovim riječima, u subotu fizički napao izvjesni Mladen Savić, nanijevši mu tjelesne povrede udarcima po glavi i tijelu, a prijetio mu je i pištoljem.

Napao ga je, navodno, jer mu je Petrović prethodno "otjerao dijete sa stadiona", što je trener Radnika demantovao. Trener Radnika najavio je da će protiv Savića podnijeti tužb, prenosi Anadolija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC