• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se Murinjo izblamirao: Drogba je kod mene davao 46 golova po sezoni!?

Autor Nebojša Marković

Portugalac je baš preterao sa brojevima...

 Kako se Murinjo izblamirao: Drogba je kod mene davao 46 golova po sezoni!? Izvor: Guliver/Getty Images/Stu Forster, Stu Forster/Getty Images Europe

Žoze Murinjo je samo hteo da odbrani Harija Kejna - i možda malo više da odbrani sebe - ali je u čitavoj priči uspeo da se baš ozbiljno zabuni.

Menadžer Totenhema je pokušao da opravda kritike pre svega na svoj račun, govoreći o učincima koje su napadači imali u njegovim timovima.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji fudbaler Arsenala Pol Merson je posavetovao Kejna da ozbiljno razmisli o svojoj budućnosti jer u Murinjovom Totenhemu nikada neće biti onaj stari golgeter, a sve nakon što je protiv Mančester junajteda zabeležio samo jedan blokiran udarac iz slobodnog udarca.

Ali ne bi Žoze bio Žoze da ovo nije shvatio lično. U odgovoru Mersonu je pokušao da odbrani i sebe i Kejna.

"Čudne su mi te kritike na račun Kejna. Odigrao je svoj prvi meč posle šest meseci i ako pogledate i analizirate meč, trebalo bi da uporedite Kejna i Entonija Marsijala", pecnuo je Murinjo Francuza, svog nekadašnjeg igrača u Junajtedu, sa kojim je svojevremeno imao razmirica.

Međutim, Murinjo je rešio da pokaže svima da je njegov učinak sa napadačima uvek bio sjajan, ali to nije baš učinio na pravi način.

"Da biste lako analizirali, mogu da kažem da sam radio sa mnogim napadačima i oni nisu bili loši. Bio je kod mene jedan igrač koji se zove Drogba... Igrao je za mene četiri godine - postigao je 186 golova, što je u proseku 46 golova po sezoni", hladnokrvno je rekao Murinjo.

Problem? Drogba je u Čelsiju odigrao 186 utakmica, a postigao 73 gola. Čak ni sve te mečeve nije igrao u Murinjovom Čelsiju.

Izgleda da je Žoze pobrkao lončiće...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC