• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao najvažniji potpis, Lejkersi spremili dinastiju: Šampion lige maestralno odradio prelazni rok!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Maksimalni ugovor, 85 miliona, dinastija na pomolu

 Stigao najvažniji potpis, Lejkersi spremili dinastiju: Šampion lige maestralno odradio prelazni rok! Izvor: Printscreen/YouTube/NBA

Lejkersi su jasno stavili do znanja da žele da naprave novu dinastiju, a sada su na kraju te tvrdnje stavili i znak uzvika!

Posle jako uspešnog prelaznog roka, sada su stigle vesti da je ugovor produžio i prva zvezda tima i NBA lige, MVP finala Lebron Džejms!

Možda će vas zanimati

Atletik javlja, pozivajući se na svoje izvore, da je Džejms prihvatio dvogodišnje produženje ugovora i maksimalnih 85 miliona dolara.


Ovo je kruna na već sjajni prelazni rok Lejkersa, a GM Rob Pelinka je prosto "zadao domaći" ostatku lige.

Prvo su dali Denija Grina i 28. pika (Džejden Mekdenijels) za Denisa Šredera iz Oklahome. Onda su se dogovorili sa Veslijem Metjusom, koji bi trebalo da popuni rupu nastalu odlaskom Grina.

Posle je usledila bomba prelaznog roka, kada je objavljeno da su ubedili najboljeg šestog igrača prošle sezone, Montreza Harela da promeni tim iz Los Anđelesa i dođe iz Klipersa. On će zameniti Dvajta Hauarda, koji je otišao u Filadelfiju. Tako su umesto 34-godišnjeg Rejdžona Ronda i 33-godišnjeg Grina doveli 26-godišnjeg Harela i 27-godišnjeg Šredera.

Pošto je tim ostao bez nekoliko pikova koje je poslao u Nju Orleans za Entonija Dejvisa, ovo je bio odličan način da se dovedu mlađi igrači.

Ali, tu nije bio kraj. Prvo su mudro potpisali Kaldvela Poupa, koji je odigrao jako važnu ulogu u prošlosezonskom plej-ofu, a time su "zakrpili" odlazak Ejverija Bredlija u Majami.

U nedelju su reket dodatno popunili veteranom Markom Gasolom, za koga su Klivlendu dali Džavejla Mekgija i budući pik druge runde.

Sad kad je ostao i Lebron, jasno je da će imati ko da sačuva njega i Dejvisa tokom sezone, a Šreder i Harel mogu da postanu ubitačan pik en rol tandem druge postave i dodatno "prodube" roster Lejkersa.

A Gasol će dodatno pomoći Dejvisu da se bori protiv Nikole Jokića, Džoela Embida, Jusfa Nurkića i ostalih sjajnih centara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC