• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega se razmazila, ali moramo biti zadovoljni: Treneru krivo zbog poraza, ali priznaje da je sezona jako dobra do sad

Autor Dragan Šutvić

Poraz od Zvezde ne prija, ali je realno ovo dobro, kaže Vlade Jovanović

 Kup Koraća Crvena zvezda Mega Vladimir Jovanović Izvor: MN PRESS

Nije Vladimir Jovanović bio srećan poslije izgubljenog finala kupa od Crvene zvezde, ali je priznao da su svi u Mega Soccerbetu malo razmaženi dobrom sezonom, pa zaključio da je i ovo veliki uspjeh.

Njegov tim je odigrao dva potpuno različita poluvremena, ali je na kraju izgubio, jer nije spriječen ofanzivni skok rivala i zato što je falio bolji protok lopte u napadu.

Možda će vas zanimati

"Pokazali smo dva lica, kao i u prve dvije utakmice. Prvo poluvrijeme smo jako dobro odigrali, a u isto vreme dozvolili protivniku 36 poena, što nije mnogo s obzirom na kvalitet. Igrali smo dobro u napadu, iskontrolisali u odbrani, zaustavili smo njihovog najboljeg 'skorera' Džordana Lojda, koji nam je bio prevashodni cilj. Drugo poluvrijeme donijelo je sporiji ritam, normalno, zaslugom Zvezde, a onda i sve probleme u napadu i u odbrani. U drugom smo primili isto samo 36 poena, ali su imali veoma veliki broj skokova u napadu, poeni iz druge šanse - jedno 20-22 poena, što je mnogo. Na kraju, zaslužena pobjeda Zvezde, na mali broj poena. Falio nam je defanzivni skok i protok lopte u napadu da napravimo bolji rezultat", rekao je Jovanović.

Mega je ostala bez trofeja, ali da li je zadovoljna kompletnim nastupom?

"Malo smo se razmazili svi u klubu, pa i ja sa njima, jer imamo jako dobru sezonu sa jako dobrim timom. Pretendujemo da budemo dio plej-ofa, u krugu smo klubova sa velikim budžetima jako kvalitetnim ekipama i drago je svima zbog toga. Ali, kad sednemo i smirimo se, moramo da budemo zadovoljni sezonom do sada. Osim Milenka Tepića i par momaka koji su bili rezerve, niko od njih nije igrao finale kupa, tako da treba da budemo zadovoljni", rekao je Jovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC