• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igraće za minimalac, a već donosi ogroman novac: Svi u Barseloni žele Gasolov dres!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pomama za košarkaškim dresom sa brojem 16.

 Pau Gasol dres 110 evra Barselona Izvor: Profimedia

Pitanje je kada će Pau Gasol (40), najsvježije pojačanje Barselone, moći na teren zbog povrede skočnog zgloba koju vuče već neko vrijeme, ali njegov dolazak u Evropu već djeluje kao pravi potez. 

Klupska prodavnica je puna navijača koji bi željeli dres sa brojem 16, a nekoliko hiljada fanova Barselone je već stiglo da dragocjenog komada opreme.

Samo nekoliko dana nakon što je demantovao potpisivanje ugovora sa katalonskim timom, a zatim i potpisao ugovor sa istom ekipom, Pau Gasol je počeo da se isplaćuje! Navijači ne štede, pa je dres koji košta 110 evra najtraženija roba u butiku.

Kada se na to doda da će Pau igrati za ''minimalac'', odnosno 6.000 evra mjesečno, ispada da je Barselona napravila sjajan potez. Inače, iskusni košarkaš nije želio da prima platu po ugovoru koji traje do kraja sezone, ali po pravilima ACB lige on je morao da bude plaćen!

I izgleda da se već isplatio...

Možda je Gasolov dolazak i mala utjeha za nešto slabije igre fudbalskog kluba. Taj dio porodice je već na polovini sezone ispao iz šampionske trke, u koju se sada polako vraća, neočekivanim kiksevima Atletiko Madrida. U Ligi šampiona su se namjerili na prejaki PSŽ, pa djeluje da već u prvoj fazi nokaut takmičenja završavaju učešće.

Pau Gasol je karijeru počeo u Barseloni, čiji dres je nosio od 1998. do 2001. godine, kada je otišao u NBA. Izabrala ga je Atlanta, ali je odmah trejdovan u Memfis, gdje je proveo sedam sezona. Nakon toga je igrao za Los Anđeles Lejkerse, Čikago, San Antonio i Milvoki.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC