• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac najavio tužbu protiv KS BiH: Pozivaju se na viber, a vode privatni rat protiv Igokee!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije odluke Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine o izbacivanju Igokee, Borca i Sparsa u niži rang takmičenja, oglasio se i banjalučki klub.

 kk borac: tužićemo ksbih zbog blaćenja  Izvor: Promo/KK Borac Banja Luka

Rukovodstvo Košarkaškog kluba Borac najavilo je žalbu na odluku komesara takmičenja Nadira Koredžije da izbaci klub iz Lige BiH i kazni ga sa tri hiljade maraka zbog nepojavljivanja na Fajnal foru Lige za prvaka u Širokom Brijegu.

Možda će vas zanimati

Pored Banjalučana istu kaznu zaradili su Igokea i Spars, koji su se takođe oglasili ovim povodom, ali konačnu odluku donijeće Upravni odbor KS BiH dok je komesar takmičenja samo postupao po propozicijama pravilnika takmičenja.

"Uložićemo žalbu na odluku jer je poznato da generalni sekretar Amer Čolan sprovodi svoj plan. Kao povratnici u elitni rang mislili smo da Savez ozbiljnije radi, a ne preko viber grupe što nije zvanično pri čemu je nastao problem oko Fajnal fora. Savez vodi svoj privatni rat protiv Igokee i zaboravili su ostale klubove. Imali smo namjeru da igramo F4, ali smo različite odluke dobijali svaki dan kao da smo djeca u vrtiću koja idu na izlet. U srijedu smo dobili dopis da F4 neće biti održan u Laktašima, u četvrtak nam je ponuđemo da budemo domaćini, a u petak naređeno da se sutradan pojavimo u Širokom Brijegu. Ukoro ćemo podnijeti tužbu protiv Saveza zbog blaćenja imena našeg kluba", rekao je predsjednik Borca Milan Đajić, a prenio "Glas Srpske".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC