• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao novi snimak: Obezbjeđenje jedva spriječilo Jokićevu braću da ne ulete u tuču!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić se skoro potukao sa Devinom Bukerom na utakmici, a njegova braća su krenula na parket. Pogledajte novi snimak...

 nikola jokić devin buker tuča braća strahinja nemanja jokić Izvor: Tanjug/AP/Dawid Zalubowski, Twitter/bsdenverdylan/Screenshot

Nikola Jokić je imao blistavu sezonu u NBA ligi, dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP), međutim nije mogao sam da vodi Denver do titule. Zaustavljeni su u polufinalu Zapada, "počistio" ih je Finiks, a na tom meču je Jokić i isključen!

Jokić je morao u svlačionicu još krajem treće dionice pošto je napravio jak faul na Kamerunu Pejnu, a poslije toga je nastala opšta frka na terenu...

Nikola Jokić se zakačio sa Devinom Bukerom, koji je krenuo da se obračuna sa njim, međutim kada je vidio koliko je Srbin jači i krupniji od njega - počeo je da se povlači, sve dok su ostali igrači pokušavali da zaustave srpskog centra.

Na fotografijama koje slijede najbolje se vidi kako je izgledala frka na terenu iz raznih uglova!

 Zanimljivo je da su mediji pitali Jokića da li je u čitavoj frci primijetio braću na tribinama, na šta je on odgovorio da nije, međutim "zna da su uvijek tu za njega", a ispostavilo se da je tako i bilo.

Jokićeva starija braća, Strahinja i Nemanja koji važe za opasne momke, nisu mirno posmatrala sukob Nikole i Bukera, pa su burno skočili sa svojim mjesta u dvorani i umalo uskočili na teren da odbrane mlađeg!

Nije to prvi put da Jokićeva braća burno reaguju, pokušavaju uvijek da ga zaštite, ali ovoga puta sve se završilo samo na verbalnom obračunu dok je Nikola držao sve pod kontrolom.

Pogledajte!

A ovako je izgledao čitav incident zbog kog je Jokić isključen!

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC