• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa izgubila konce, klub je u rasulu: Otišao Mesi, bježi i veliki talenat - muka mu je od svega!

Autor Milutin Vujičić

Koriste ga "za nauk" drugima, a kao da oni ništa nisu naučili...

 Barsa izgubila konce, klub je u rasulu: Otišao Mesi, bježi i veliki talenat - muka mu je od svega! Izvor: Profimedia

Barselona je zbog katastrofalne finansijske situacije i duga većeg od 1,3 milijarde evra ostala bez najboljeg igrača u istoriji fudbala, iako je želIo da ostane u posrnulom gigantu sa "Nou Kampa".

Morali su da se odreknu Mesija da bi preživJeli, ali to nije kraj problema. Pokušavaju da se otarase "viška" igrača, da smanje plate nosiocima igre, ali nestabilna situacija u klubu uzbunila je i talentovane fudbalere koji ne žele da budu zatočenici Barselone i već traže izlaz.

Tako se pobunio supertalentovani Ilaiš Moriba, 18-godišnji fudbaler koji je debitovao prošle sezone i oduševio Mesija, ali pitanje je koliko još dugo će biti fudbaler katalonskog kluba.

"Sport" piše da su pregovori oko produžetka saradnje propali baš kada je Mesi otišao iz kluba, a kako Moriba ne želi da pristane na brojne ustupke koje traži Barselona - najvJerovatnije je da će narednog ljeta postati slobodan igrač. Ipak, postoji i šansa da Barsa zaradi na njemu, ali ako požuri...

Ne žele da ga prodaju za manje od 15 miliona evra, odbili su upola manju ponudu Lajpciga, a s obzirom da na sva zvona pričaju o krizi - to i drugi klubovi koriste u pregovorima da spuste obeštećenje.

Barselona koristi Moribu kao "primjer drugim" mladim fudbalerima koji dolaze iz La Masije, tako da ako ne produži ugovor biće prebačen u mladi tim. Za nauk. Ali, pitanje je da li će se i Barselona opametiti od rasipanja novca jer i sami znaju da Moriba vrijedi mnogo više nego što mu nude.

Jedan od najtalentovanijih veznih fudbalera u Španiji odigrao je ukupno 18 mečeva za prvi tim Barse i do sada upisao gol i tri asistencije.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC