• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizane, hvala - tako se prijatelji dočekuju! Bokan zahvalio Mijailoviću, Željku Obradoviću, navijačima u Areni...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Budućnost se saopštenjem predsjednika zahvalila predsjedniku i treneru Partizana, navijačima crno-bijelih...

 Saopstenje-Buducnosti-i-Dragana-Bokana-o-Partizanu Izvor: MN PRESS

Dan poslije uzbudljivog derbija ABA lige, Partizan - Budućnost, crnogorski klub oglasio se saopštenjem i zahvalio crno-bijelima na prijateljskom dočeku i na tome što je sve proteklo u pravom sportskom duhu.

U ime crnogorskog kluba, predsjednik Dragan Bokan posebno je zahvalio predsjedniku Partizana Ostoji Mijailoviću zbog prijema delegacije, kao i treneru crno-bijelih Željku Obradoviću zbog lijepih riječi i smirivanja tenzije između navijača.

"U ime KK Budućnost Voli ovim putem zahvaljujem na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice sa KK Partizan NIS. Hvala predsjedniku kluba Ostoji Mijailoviću na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu. Upućujem riječi zahvalnosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lijepim riječima je doprinio da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi", rekao je predsjednik Budućnosti.

Izvor: MN PRESS

Porukom na klupskom sajtu, on je izrazio želju da takvi odnosi vladaju i ubuduće i da budu svima primjer.

"Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najljepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu.
Prijateljski odnos Partizana je primjer pravog sportskog duha, primjer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizan NIS-a i Budućnost Volija je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice. Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sljedećeg susreta u Podgorici, na najljepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo".

Za kraj, Bokan je uputio čestitku crno-bijelima na trijumfu, a poslao je čestitku i ka arbitrima.

"Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobjedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje. Unaprijed se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobjede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji. Borba se nastavlja! Idemo dalje!", dodao je Bokan.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC