• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klipa ponosan na igrače

"Čestitam svojim igračima na ove dvije velike pobjede, koji su nakon Bosne i sa Širokim pokazali želju i borbenost u igri tokom svih 40 minuta", rekao Klipa.

 Klipa ponosan na igrače Izvor: MONDO

Košarkaši Igokee nezadrživi u na startu "Lige 6" BiH. U prvom kolu Bosna je u Laktašima se "zaledila na minus 37", dok je Široki u utorak se zaustavio na "minus 35".Tako je Igokea na startu jasno stavila do znanja kakve su joj ambicije.
"Kao prvo da čestitam svojim igračima na ove dvije velike pobjede, koji su nakon Bosne i sa Širokim pokazali želju i borbenost u igri tokom svih 40 minuta. Ekipa je ušla motivisano kao i protiv Bosne i na terenu su htjeli da pokažu da mogu da pobijede Široki. Ušli smo u faulove ali srećom imali smo dovoljno visokih da odigramo tako. I kad nemamo dobar šut nadoknadili sve smo borbenošću i odbranom. Čestitam još jednom svojim igračima na odličnoj igri", rekao je trener Igokee Slobodan Klipa nakon prve ovosezonske pobjede protiv Širokog Nrijega.

"Poslije ovakovog poraza , šta reći. Moji igrači nisu bili prisutni mentalno u utakmici. Igokea je imala motiv poslije nekoliko poraza da nam se revanšira i uspjeli su to. Mi moramo da popravimo puno stvari, naročito motivaciju. Loše smo ušli u utakmicu i nismo pogodili ništa, moji igrači nisu imali volju za igrom večeras, a rezultat govori sve", kratko je prokomentarisao igru svog tima strateg gostiju Ivan Velić. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC