• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stotka Partizana i pobjeda 53 razlike: Crno-bijeli u polufinalu protiv FMP-a!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Veoma zanimljiva ekipa iz Zemuna bila je lak plijen crno-bijelima na putu ka polufinalu.

 Partizan ubjedljivo pobijedio Borac iz Zemuna Izvor: MN PRESS

Držao se Borac u igri tokom prvih nekoliko minuta meča, najavio da bi mogao da parira i na početku druge dionice, ali sve osim tih perioda bilo u znaku Partizana. "S pola gasa", kako se to inače kaže, crno-bijeli su stigli u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Imao je Željko Obradović priliku da u ubjedljivoj pobjedi (101: 48) protiv drugoligaša iz Zemuna razigra košarkaše koji su u ovoj sezoni imali manju minutažu, a mogli bi da budu krucijalni za ekipu. Tako je najefikasniji pojedinac susreta bio novajlija Tristan Vukčević sa 16 poena, a zanimljivo je da se Matijas Lesor nije ni skidao za ovaj susret.

Tako su minute u reketu dijelili Vukčević, Koprivica i Miletić, koji je tu od početka sezone ali nije imao prilike mnogo da igra u ABA ligi i Evrokupu.

Večeras je svoju šansu koristio, kao što je to bio slučaj i sa ostalim igračima Partizana. Čim su se crno-bijeli opustili i navikli na nišku halu Čair, postalo je jasno da će sutra protiv FMP-a voditi borbu za plasman u finale.

Dvocifrena prednost sa kraja prve četvrtine samo je rasla do kraja susreta, a na kraju se Partizan zaustavio na 101 postignutom poenu. Borac iz Zemuna nije bio ni blizu, razlika je iznosila 53 poena!

Borac: Balmazović 15, Branković 14, Sinovec 8, Čelebić 5, Uskoković 3, Simeunović 3, Miculović, Trajković, Beader, Vukojičić, Ekmedžić, Milošević

Partizan: Vukčević 16, Dangubić 14, Smailagić 12, Trifunović 11, Avramović 10, Ledej 9, Miletić 8, Kuruks 8, Koprivica 6, Panter 4, Mur 3, Zagorac

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC