• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović: Da okačim mačku o rep...

"Bolje da sam dao dva poena, a da je Valensija prošla na F4 Evrolige", kaže srpski reprezentativac posijle izgubljene majstorice od Reala.

 Savanović: Da okačim mačku o rep... Izvor: MONDO

Duško Savanović odigrao je briljatnu rolu u "majstorici" četvrtfinala Evrolige, ali uprkos tome Valensija nije uspjela da se domogne "fajnal-fora". Tamo će otići Real Madrid koji je slavio 66:58.

Savanović je u najtežem porazu sezone zabilježio 19 poena i šest skokova šest lopti, imao dvije blokade i jednu ukradenu loptu. Indeksom 23 zasluženo je proglašen najkorisnijim igračem odlučujućeg meča u Madridu.

"Mogu to sada da okačim mačku o rep, pamti se samo timski uspjeh. Bolje da sam dao dva poena, a da se Valensija plasirala na završni turnir u Barselonu. Vjerujte mi, to nije fraza, zaista tako mislim. Ali, ni ovako nije loše, lijepo smo dogurali, sezona je do sada dobra", izjavio je za "Žurnal" Savanović.

On je istakao da su igrali protiv iskusnog tima, koji je iskoristio sve prilike na meču.

"Ophrvani smo fizičkim problemima. Liščuk je igrao sa otečenim zglobom, jedva je patiku zapertlao, a Javtokas je dobio tri lične greške za tri minuta. Kraljevići nisu vjeverice, da ga ne opterete, iskoriste naš deficit visokih igrača. Ostali smo ja i Pjetrus, isprebijali su nas, znali svaki poklon da iskoriste", objasnio je reprezentativac Srbije ne želeći da pominje sudije, jer tvrdi da meč nije riješila "jedna lopta, već više njih", kao i "više grešaka koje je Valensija načinila".

Savanović je obećao da će u slučaju plasmana na F4 dobiti novu frizuru. Sada je to propalo, a on otkriva kakav je to novi imidž imao u planu.

"U stilu Pepea Gvardiole, trenera fudbalera Barselone, to je kao ostrvo na glavi, a Jozo Tabak, sa kojim me veže prijateljstvo iz Sevilje, šiša se tako posljednjih 15 godina", rekao je Savanović i napomenuo se da Valensija nema vremena za tugovanje.

"Okrećemo se nastupima u ACB ligi. Život teče dalje..."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC