• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić na meti Barselone

Srpski plejmejker mogao bi da se preseli iz Pireja u Barselonu, pogotovo ako se Riki Rubio odluči za odlazak u NBA ligu.

 Teodosić na meti Barselone Izvor: MONDO

Miloš Teodosić mogao bi da postane prva zvijezda prelaznog roka, naravno, ako uopšte odluči da poslije četiri godine promijeni sredinu i napusti Olimpijakos.

Španski mediji i specijalizovani košarkaški sajtovi posljednjih dana "bruje" o ozbiljnom interesovanju Barselone za Teodosića, mada se po pitanju tog transfera ne događa ništa konkretno.

Katalonci su poslije ispadanja od Panatinaikosa u četvrtfinalu Evrolige (1:3) vjerovatno shvatili da im je igra "pročitana" i da Riki Rubio nije plejmejker kakav je trebalo da postane (uz to ga čeka Minesota), dok Huana Karlosa Navara polako pritiskaju godine.

Teodosić sa svoje 24 godine tek ulazi u period igračke zrelosti i bio bi za njih idealno rješenje - košarkaška varijanta Andresa Inijeste.

Međutim, samo Teo zna kakve su njegove želje i ambicije.

Pretpostavka je da će na odluku uticati mnogi faktori: da li će Olimpijakos konačno uzeti titulu u Grčkoj, koliko će mu vlasnici kluba ponuditi za novi ugovor, da li će Dušan Ivković ostati trener...

Teodosić je ove sezone odlično odigrao prvu fazu Evrolige (13,8 poena i 4,6 asistencija), ali mu je u mečevima Top 16 drastično opao učinak. Zbog bolova u leđima propustio je dvije od četiri utakmice sa Montepaskijem, koji se na račun Olimpijakosa plasirao na Fajnal for.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC