• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško objavio novi rebus: Odjeknuće dvije bombe u Evroligi - šampion mijenja Srbina Hrvatom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Spremaju se veliki transferi u evropskoj košarci.

 Misko-objavio-transfer-Vil-Klajburn-i-Ante-Zizic-idu-u-Efes Izvor: MN PRESS

Najpoznatiji srpski košarkaški agent Miodrag Ražnatović nagovijestio je velike vijesti u šampionu Evrope. Porukom na društvenoj mreži Tviter, on je nagovijestio da bi u Anadolu Efes ovog ljeta mogli da dođu i bivši šampion Evrope, Vil Klajburn (32), i bivši NBA centar, Ante Žižić (25).

Klajburn je ove sezone otišao iz CSKA poslije pet sezona, a Žižić je od 2020. igrač Makabija, nakon što je prethodno nastupao za Klivlend. Obojica bi uskoro u tandemu mogli da dođu dio tima Ergina Atamana. Istovremeno, turski stručnjak je najavio rastanak sa srpskim centrom Filipom Petruševom (22), koji je takođe i sam izrazio namjeru da ode jer nije dobio šansu.

Ražnatović je objavio fotografiju na kojoj su Klajburn i Žižić zajedno u igri u dresu Darušafake, za koju su nastupali u sezoni 2016/17. "Savršen primjer pikenrola krilnog košarkaša kao kreatora i centra. Prije nekoliko godina, u Istanbulu!", objavio je on.

S obzirom na to da je Klajburnov dolazak u Efes najavljen još tokom Fajnal-fora u Beogradu, na kojem je turski tim osvojio drugi put titulu Evrolige u nizu, sve ukazuje na to da će mu se u najvećem turskom gradu pridružiti i poznati hrvatski košarkaš.

Kada je u pitanju aktuelna sezona, Efes još nije završio takmičarske obaveze, jer ga očekuje finalna serija turskog plej-ofa protiv Fenerbahčea. Minulog vikenda, Ataman je ostao bez Vasilija Micića zbog nezgodne povrede, ali prve informacije iz Turske nagovijestile su da bi srpski plejmejker ipak mogao da se brzo vrati na teren i da zaigra već protiv Fenera, u seriji za titulu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC