• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KSS: Odluka o selektorima uskoro

Novo rukovodstvo KSS demantuje medije u vezi sa određivanjem selektora mlađih selekcija. "Odluka u narednih 10 dana", saopštava KSS.

 KSS: Odluka o selektorima uskoro Izvor: MONDO

Košarkaški savez Srbije demantovao je medijske navode da su već određeni selektori mlađih selekcija Srbije, navodeći da je reč o "medijskim pretpostavkama i spekulacijama".

"Poslije izvršene analize i uvida u stanje u vezi sa mlađim muškim reprezentativnim selekcijama, u toku je obavljanje razgovora sa potencijalnim kandidatima za selektore mlađih selekcija. Konačne odluke po ovom pitanju još nisu donijete.Košarkaški savez Srbije u narednih 10 dana izaći će u javnost sa imenima trenera koji će voditi pomenute selekcije, čime će biti otklonjene sve nedoumice", navodi se u saopštenju KSS.

Saopštenje je uslijedilo poslije informacija u pojedinim medijima da je KSS već "rasporedio" ljude zadužene za mlađe selekcije. Tako je objavljeno da su Aleksandru Džikiću povjereni "orlići", da će Vlada Jovanović ostati učitelj najboljih srpskih omladinaca, da će Vlada Vukoičić naslijediti Nenada Trunića na mjestu selektora reprezentacije do 18 godina, a da će kadetsku selekciju i dalje vodit Saša Nikitović.

Međutim, KSS u saopštenju ističe da su to sve medijske spekulacije.

"Želimo da istaknemo da ćemo sve informacije važne za javnost objavljivati putem zvaničnog sajta Košarkaškog saveza Srbije ili direktnim obraćanjem na konferencijama za medije u organizaciji KSS", dodaje se u saopštenju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC