• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda pozvao Radnički u Pirej

Slavni atinski košarkaški klub Olimpijakos ugostiće u utorak, 10. maja, ekipu beogradskog Radničkog, u pauzi završnice domaćeg šampionata.

 Duda pozvao Radnički u Pirej Izvor: MONDO

Selektor Srbije i trener Olimpijakosa pozvao je Radnički sa Crvenog krsta na prijateljski meč, kako bi u što boljoj formi dočekao nastavak takmičenja i eventualni finalni susret sa najvećim rivalom, ekipom Panatinaikosa.

Košarkaši Olimpijakosa i PAOK obezbijedili su plasman u polufinale plej-ofa grčke A-1 lige, dok je Aris izjednačio u seriji sa Marusijem 1:1.

Ekipa Radničkog je ovu sezonu završila prva na tabeli Prve "B" lige sa skorom 23-3, a Ivković je klub sa Crvenog krsta predvodio u periodu od 1982 do 1984. godine. Njegov pokojni brat Slobodan "Piva" Ivković je legenda KK Radnički iz zlatnog doba ovog kluba, kada su "krstaši" bili najbolji tim u najjačoj evropskoj ligi u to vrijeme, ligi SFRJ.

Radnički je 1973. godine bio šampion Jugoslavije, kada su u ekipi igrali Srećko Jarić, "Dugi" Damjanović, itd. "Krstaši" u vitrinama imaju i Kup Jugoslavije 1976. godine, a dvije godine kasnije izgubili su u finalu.

Ni u Evropi nisu izostali uspjesi Radničkog, jer je ovaj beogradski klub 1977. godine igrao finale Kupa pobjednika Kupova.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC