• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedio Srbiju pa dao igračima karticu! Italijan čašćava kao laf: "Ovo je najveća pobjeda u istoriji!"

Autor Haris Krhalić

Đanmarko Poceko je u noći poslije pobjede Italije protiv Srbije na Eurobasketu vjerovatno dobio poveći račun za plaćanje, nakon što je riješio da nagradi igrače za sjajan rezultat u Berlinu.

 Đanmarko Poceko dao svoju karticu košarkašima Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije eliminisani su sa Eurobasketa već u osmini finala, poslije neočekivanog poraza od Italije u Berlinu. I dok se mnogi pitaju koji su razlozi debakla Srbije, a Amerikanci predviđaju da će se "Nikola Jokić tek sad naljutiti", selektor Italije Đanmarko Poceko je ponovo u centru pažnje.

Italijan je poslije pobjede poljubio Janisa Adetokunba, ali i "šmekerski" tješio igrače Srbije poslije velike borbe. A nakon meča je pokazao kakav je "laf" od trenera - svojim igračima je dao kreditnu karticu da s njom rade šta god požele!

Riješio je Poceko da počasti svoje igrače nakon istorijske pobjede u Berlinu, kojom je Italija stigla do četvrtfinala protiv Francuske. Koliko smatra velikim uspjehom trijumf protiv tima Svetislava Pešića, pokazuje i njegova izjava nakon meča.

"Ovo je najveća pobjeda u istoriji italijanske košarke. Veća od pobjede nad Litvanijom u polufinalu Olimpijskih igara 2004. godine, kada sam ja bio na parketu", rekao je Poceko za "Gazeta delo sport".

Nije mu smetalo ni to što je Italija u svojoj istoriji dva puta osvajala Evropsko prvenstvo, što su dovoljno veliki uspjesi italijanske košarke. No, nije mu smetalo ni to što je igračima riješio da da svoju kreditnu karticu, kako bi se lijepo proveli nakon pobjede protiv Srbije.

"Mogu da rade šta god hoće (sa karticom) kako bi proslavili pobjedu", rekao je Poceko.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC