• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić sa NBA pojačanjima napada Partizan! Čuva ga za meč sa Željkom, Amerikanac spreman za debi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Radonjić računaće na Dvejna Bejkona za meč sa Partizanom.

 Dvejn Bejkon igraće za Panatinaikos protiv Partizana Izvor: MN Press/Profimedia

Panatinaikos je u rezultatskoj krizi, ima samo jednu pobjedu u pet evroligaških mečeva i čeka ga duel sa Partizanom u Atini. Srpski tim je pronašao pobjednički ritam, ostvario dva trijumfa u nizu u ovom takmičenju, a Dejan Radonjić će pokušati da "probudi" tim sa NBA pojačanjem, Dvejnom Bejkonom. Biće to debi za američkog košarkaša u zelenom dresu pošto nije uspio da se izbori za ugovor u NBA.

Stigao je u redove grčkog velikana, ali još uvijek nije zaigrao, očekuje se da će to biti baš protiv crno-bijelih. Prvobitno se očekivalo da odigra meč za vikend protiv Kolosa sa Rodosa, mada se to nije dogodilo. Tamošnji mediji tvrde da crnogorski stručnjak nije želio da rizikuje i da ga je namjerno čuvao za meč u Evroligi koji je na programu 3. novembra u 20.30 časova. Biće to ujedno i povratak za Željka Obradovića na mjesto uspjeha, pošto je sa Panatinaikosom osvojio pet titula u eliti.

Inače, interesantno je da je Bejkon stigao u Panatinaikos, iako ga nekadašnji strateg Crvene zvezde nije tražio. Kada su se pojavile spekulacije o njegovom dolasku, to je oštro demantovao. "Čuo sam o tim tračevima. On je drugačiji profil igrača od onoga što tražimo. Pravimo novi tim i tražimo igrača koji može da pokrije poziciju krilnog centra", rekao je tada Radonjić.

Poslije toga se i Dvejn oglasio i demantovao da je izjavio kako želi da igra za Panatinaikos. Na kraju je ipak došlo do saradnje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC