• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Debakl Radonjićevog tima u Evroligi: Jedva pobijedili Zvezdu u Beogradu, pa "pukli" u Berlinu!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Radonjić je doživio ubjedljiv poraz od Albe u Evroligi.

 alba pobijedila panatinaikos Izvor: Twitter/Eurohoops.net

Dejan Radonjić i Panatinaikos doživjeli su ubjedljiv poraz u Evroligi. Alba je u Berlinu deklasirala grčki tim prilično lako i ujbedljivo - 94:65 (17:9, 26:24, 21:12, 30:20). Bio je ovo treći trijumf njemačkog tima, a drugi poraz ekipe iz Atine. Jedini trijumf ostvarili su u Beogradu protiv Crvene zvezde, Ogromni problemi u redovima "zelenih", zbog toga su ranije tokom dana doveli i pojačanje iz NBA lige. Moraće što prije da poprave stvari, jer već u petak dočekuju Monako.

Nema mnogo toga da se kaže o samom toku meča i dešavanjima na parketu. Rezultat sve govori. U prvoj četvrtini Panatinaikos je dao samo devet poena. Od momenta kad su imali jedinu prednost na meču (5:6), sve je krenulo nizbrdo. Alba je preuzela konce igre, dominirala i već na poluvremenu riješila sve (43:33). Na startu treće dionice razlika je otišla na "+27" (60:33), a maksimalna prednost bila je u posljednjem kvartalu (85:54). Sjajna partija domaćeg tima pred put u Istanbul i dvoboj sa aktuelnim evropskim šampionom Efesom.

Što se liste streijlaca tiče nezaustavljiv je bio Luk Sikma koji je imao "dabl-dabl" od 16 poena i 15 skokova, uz šest asistencija, pratio ga je Tamir Blat (15, 7as). U gostujućem timu istakao se Marijuš Grigonis (14, 2sk). Jedan od igrača koji je trebalo da bude lider tima, Jorgos Papajanis je za 22 minuta na parketu bio bez ijednog poena, uhvatio je osam skokova. Moraće Radonjić što prije da pronađe način da "probudi" tim...

Alba Panatinaikos highlights
Izvor: YouTube/Euroleague

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC