• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Duško Ivanović promijenio? Od Zvezde pravi tim! Nemanja Nedović vodio do pobjede, pa govorio o novom treneru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zvezdin MVP iz Berlina govorio o promjenama koje je donio crnogorski stručnjak u svlačionicu

 Nemanja Nedović o pobjedi Zvezde protiv Albe i Dušku Ivanoviću Izvor: Tilo Wiedensohler/© MN press, all rights reserved

Nemanja Nedović donio je važnim poenima još jednu pobjedu Zvezdi u Evroligi, jer je u momentima odluke utakmice protiv Albe realizovao dva važna prodora. Poslije meča, rekao je šta se promijenilo kod crveno-bijelih od dolaska novog trenera, Duška Ivanovića, prije 10 dana.

"Naš mentalitet se promijenio. Počeli smo da vjerujemo u sebe, prije svega. Naravno, uz prilagođavanja dolaskom novog trenera. Mislim da smo sada više tim, to je ono što nas je vodilo do pobjede, jer nije lako pobijediti Albu u Berlinu u produžetku", rekao je on.

Konkretno upitan za detalje koje je crnogorski stručnjak promijenio u svlačionici, eksplozivni košarkaš je odgovorio: "Promijenio je detalje u pripremi, imali smo jasnu ideju kako da napadnemo Albu i kako da se branimo. Naravno, pokazali smo da ima još mnogo mjesta za napredak, ali uzeću ovu pobjedu."

Pred Crvenom zvezdom je povratak u Beograd i priprema za duel protiv Makabija u četvrtak. "Pobjeda će nam dati veliku energiju. Iscrpljeni smo, ja sam iscrpljen, ali uz punu halu se nadam da ćemo ostvariti još jedan trijumf", poručio je Nedović.

Iako ga i dalje muči šut i iako je u posljednje tri utakmice u Evroligi ubacio samo tri trojke iz 18 pokušaja, Nedović je ponovo našao način da ubaci 17 poena i da povede ekipu ka trećem trijumfu u najjačem takmičenju. Dok se i dalje navikava na rad sa Ivanovićem, koji ga je u prošlom kolu ABA lige "disciplinovao" izvođenjem iz igre poslije samo 35 sekundi, Nedović podiže formu i hvata zalet poslije višemjesečnog oporavka od povrede.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC