• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Crvena zvezda? Baš me briga!" Andrea Trinkijeri se oglasio pred crveno-bijele: Ni mi nismo na sniženju!

Autor Dragan Šutvić

Andrea Trinkijeri govorio o predstojećem duelu svog Bajerna i Crvene zvezde.

 bajern crvena zvezda evroliga najava  Izvor: MN PRESS

Bajern spreman dočekuje Crvenu zvezdu u četvrtak, na utakmici u kojoj će srpski tim prvi put moći da računa na Fakunda Kampaca. Trenera Bavaraca Andreu Trinkijerija ne dotiče previše to, već je fokusiran na borbu protiv Beograđana.

"Baš me briga. Crvena zvezda ima jednu od najboljih bekovskih linija u Evroligi, ali ni mi nismo na sniženju. Igraćemo čvrsto" rekao je nekadašnji trener Partizana.

Duel Bajerna i Zvezde zakazan je za četvrtak u 19 časova, a prema najavama u timu će poslije duge pauze biti i kapiten, Vladimir Lučić. Srpski reprezentativac posljednji put je nastupao u Evroligi 25. novembra, što dovoljno govori o težini povrede, procesu oporavka i neophodnom vremenu da uđe u formu i ritam. Ovim riječima je on najavio meč:

"Crvena zvezda je jak tim i sada sa Kampacom imaju najtalentovanijeg plejmejkera u Evroligi. On je pravi takmičar i ima ogroman ofanzivni kvalitet. Značaj utakmice je definitivno veoma visok za njih, jer imaju ambiciju da uđu u plej-of. Poslije poraza u Beogradu (u prošlom kolu od Albe), za njih je svaka utakmica 'biti ili ne biti'. Kao i Partizan, imaće veliku podršku navijača u četvrtak i zato to zapravo i neće biti prava gostujuća utakmica za njih. Radujemo se nastupu u toj atmosferi i nadamo se da možemo da pobijedimo. Naš cilj je da ostvarimo što više pobjeda do kraja", rekao je Lučić. 

Zvezda ima evroligaški skor 11-14 i dvije pobjede je udaljena od prvog tima "iznad crte", dok je Bajern na učinku od devet pobjeda i 16 poraza.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC