• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ENGLEZ KOMENTARISAO SUKOB ATAMANA I DELIJA: Budi zahvalan jer su ti samo vikali "f*ck you"!

Autor Haris Krhalić

Engleski novinar Sem Strit koji prati dešavanja u Srbiji i izvještava često o Srbiji očitao je lekciju Erginu Atamanu zbog svega što se desilo u "Pioniru" između njega i navijača Zvezde.

 Sem Strit o sukobu Atamana i delija Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Efes u "Pioniru" i tako se vratila u igru za plasman u četvrtfinale ovog takmičenja, a osim košarke mnogo je bilo priče i o uvredama za Ergina Atamana. Navijači Zvezde su ga dočekali povicima "F*ck you Ataman", u prevodu "J*bi se Atamane", a sve zbog ranijih sukoba sa turskim trenerom. 

Oglasio se nakon toga i sam Ataman koji je istakao da su navijači Crvene zvezde "sramota za Evroligu", a o pogrdnim povicima pričao je i njegov pomoćnik koji je nakon isključenja turskog trenera završio ovaj meč na klupi vodeći ekipu. A sada dolaze i reakcije iz inostranstva.

Novinar engleskog "Sana" Sem Strit koji inače redovno izvještava o Srbiji stao je na stranu navijača Zvezde i poručio Atamanu da su uvrede sa tribina najmanje što može da očekuje: "Kada se pogleda istorija odnosa Crvene zvezde i Atamana, treba da bude zahvalan što su mu vikali samo "f*ck you"", napisao je Sem Strit. 

Ergin Ataman je ušao u sukobe sa navijačima Crvene zvezde 2014. godine kada je bio trener Galatasaraja. Tada je na evroligaškom meču između tog istanbulskog kluba i Efesa ubijen navijač crveno-bijelih Marko Ivković, a Ataman je našao za shodno da komentariše taj nemili događaj tako što je rekao da su navijači Zvezde "teroristi" koji "napadaju turski narod". 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC