• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman kritikovao Micića i Klajburna, pa dobio odgovor! Nije htio da mu prećuti: "Da li ja nemam pravo?"

Autor Haris Krhalić

Ergin Ataman otvoreno je kritikovao Vasilija Micića i Vila Klajburna poslije poraza od Olimpijakosa.

 Ataman kritikovao Micića i Klajburna Izvor: Profimedia

Dvostruki uzastopni šampion Evrope Efes nalazi se u krizi. Tokom cijele sezone ne može da pronađe pravu formu i poslije 23 odigrana kola ima skor 11-12. Izgubio je od Olimpijakosa u Pireju (76:70), a u trećoj dionici imao je i "-16" (59:43). Da stvari ne funkcionišu dobro unutar tima moglo je da se vidi i poslije meča po izjavama trenera Ergina Atamana i Vila Klajburna.

Šef struke turskog kluba otvoreno je kritikovao njega i Vaisilija Micića i ekspresno je dobio odgovor na sve to. Bio je vidno nezadovoljan prikazanim u Grčkoj.

"Tri četvrtine nismo igrali dobro, tek u četvrtoj smo bili agresivniji u odbrani i pokušali smo da se vratimo. Vezenkov je tada odigrao sjajno, pogodio neke teške šuteve. Mi ofanzivno nismo našli rješenje, osim možda Buboe. Patio sam na klupi dok sam gledao kako igramo, mislim da su patili i neki ljudi sa protivničke klube, jer smo igrali užasno. Ne mogu da razumijem zašto počinjmo utakmice ovako loše, sad je bilo 8:0 za dva minuta igre, nema koncentracije ni pravih emocija.

Turčin je zatim otvoreno kritikovao Micića (10, 4as, 2sk) i Klaburna (8, 5sk, 2as).

"Ofanzivno smo bili baš loši, mogu da čestitam ekipi što nije odustajala i što se vratila iz 15 poena minusa, posebno u odbrani. Naši glavni igrači, naše zvijezde, bile su veoma loše napadački. Oni moraju bolje u ovakvim mečevima, ne samo u Turskoj kad igramo protiv slabijih timova. Govorim direktno o Vilu Klajburnu i Vasiliju Miciću. Naše zvijezde moraju da poentiraju u ovakvim mečevima. Naša situacija na tabeli nije sjajna sada", poručio je Ataman.

Za razliku od Vase koji nije komentarisao ovu izjavu, Klajburn nije želio da ćuti. "Svako ima pravo na svoje mišljenje. Davao sam koševe tokom cijele godine, tako da... Pretpostavljam da nemam pravo na lošu utakmicu", zaključio je Klajburn.

Olimpijakos Efes highlights
Izvor: YouTube/Euroleague

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC