• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONČIĆ JE BIJESAN, HOĆE DA IDE IZ DALASA!? Sve je puklo u timu

Autor Haris Krhalić

Dalas je u problemu da ubijedi Luku Dončića da ostane u klubu.

 Dončić želi da ode iz Dalasa Izvor: MN PRESS

Dalas je pod istragom NBA lige zbog toga što je odmarao Luku Dončića i ostale startere i tako su praktično "pustili" Čikago da dođe do pobjede protiv njih, nakon čega su ostali bez šanse da uđu u plej-in, međutim nisu to jedini problemi koji ih more. Najveći se tiče upravo Luke Dončića koji u posljednja dva-tri mjeseca ne izgleda kao superstar koga bi svi rado vidjeli u svojim redovima i to se odrazilo na rezultate Maveriksa, posebno od kada parket dijeli sa Kajrijem Irvingom.

Luka Dončić je otvoreno priznao da ima i privatne probleme zbog kojih ne pruža maksimum, ne djeluje kao da uživa na parketu i zbog toga se sve više priča o njegovoj budućnosti u Dalasu.  Štaviše, ESPN prenosi da se Maveriksi boje da bi ovog ljeta Dončić mogao da traži da ga trejduju!

"Izvori iz kluba su obavijestili ESPN da postoji strah da bi Dončić, koji je javno i privatno pričao o tome da je frustriran kako se sezona bližila kraju, mogao da razmotri da zatraži trejd u leto 2024. godine, posebno ako Dalas ne bude napravio očekivani napredak do tada", piše najpoznatiji američki sportski list i podsjeća da se sve "zakuvalo" nakon neočekivanog poraza od Šarlota krajem marta kada je Slovenac pričao da više ne uživa u košarci.

Podsjetimo, Dalas je odlično počeo sezonu i imali su skor 22-16, kada se pričalo o njima čak kao kandidatima za titulu, međutim u međuvremenu su ušli u katastrofalnu seriju i u 2023. godini imaju skor 16-27 i čini se da tandem Dončić - Irving nije upalio onako kako se očekivalo da hoće.

U međuvremenu su se pojavili tračevi da bi možda Denver bio zainteresovan da dovede Dončića, ali zbog njegovog ugovora mogao bi da ponudi samo dvije svoje "supermaks" zvijezde Majkla Portera Džuniora i Džamala Mareja. Na taj način bi se ispunila želja mnogih jugonostalgičara, da Jokić i Dončić zaigraju u Koloradu, međutim pitanje je da li bi Luku privukla tako "dosadna franšiza", odnosno kako bi uopšte njih dvojica funkcionisali zajedno kada vole da diktiraju tempo utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC