• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pukla" ljubav GROBARA I HEZONJE! Kad je Hrvat istrčao na parket čuli se ZVIŽDUCI, a prije toga dobijao aplauze (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mario Hezonja je bio dočekan aplauzima na prethodnom meču Real Madrida i Partizana u Beogradu, ali poslije tuče u Madridu sve se promijenilo.

 Grobari izviždali Marija Hezonju Izvor: MN PRESS

Navijači Partizana pozdravili su Marija Hezonju aplauzima kada je prije oko mjesec dana sa Real Madridom došao u Beograd, međutim ovoga puta za njega ipak zvižduci. Pred treći meč plej-of serije Evrolige između Partizana i Real Madrida - naoštreni navijači su zvižducima "počastili" Hezonju, što je veliki obrt u odnosima dvije strane, ali poslije svega što se desilo u Španiji, ne može da se kaže i da je iznenađenje.

Mario Hezonja bio je jedan od vinovnika velike tuče u Madridu zbog koje su sudije prekinule meč, međutim za razliku od Pantera, Lesora, Deka i Jabuselea - Evroliga ga nije suspendovala nego će večeras igrati za Real Madrid i pokušaće da pomogne svom klubu da dođe do prve pobjede u četvrtfinalu.

Pogledajte

00:19
Zvižduci za Hezonju
Izvor: MONDO/Uroš Arsić
Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Hezonja se inače prethodno deklarisao kao simpatizer Partizana, dugo se pričalo i o tome da bi mogao da dođe u Beograd, međutim prošlog ljeta se kockice nisu poklopile. Hrvatski reprezentativac je na kraju otišao u "kraljevski klub" i trebalo bi da bude jedan od najvažnijih igrača Ćus Matea u večerašnjoj utakmici, pošto će teško Real Madrid uspjeti da odgovori Partizanu bez njegovog velikog doprinosa.

"Partizan je moja najdraža ekipa od svih ovdje, draža mi je i od Cibone. Ta atmosfera, navijači, to je luda kuća! A po radu su najpoznatiji na Balkanu. Bio bi to dobar potez, zašto ne? Ne zanima me što će ko misliti ili zamjerati, ovdje su nas košarkaše davno otpisali i ružno nas komentiraju", rekao je nedavno Hezonja.

Nije potrebno posebno naglašavati da su i ostali igrači Real Madrida dočekani zvižducima na zagrijavanju poslije bruke u prethodnom meču, a "najgore" su prošli Džanan Musa i Serhio Ljulj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC