• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne krije, navija za crno-bijele protiv Reala: Kontroverzni Grk prvo NAPAO EVROLIGU, pa ponosno pokazao grb Partizana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dimitris Janakopulos ima zašto da bude uz Partizan!

 Dimitris Janakopulos navija za Partizan protiv Real Madrica Izvor: Instagram/Twitter/dpg7000/printscreen

Partizan igra sa Real Madridom za prolaz na Fajnal for Evrolige, a ima jednog posebnog navijača! Pred meč se oglasio i kontroverzni predsjednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos koji je na svom instagramu podijelio grb Partizana uz smajlije stegnutih mišića.

Jasno je tako pokazao za koga navija na večerašnjem susretu, što malo koga čudi. Njegov otac je zajedno sa Željkom Obradovićem napravio vjerovatno najveću dinastiju evropske košarke i zajedno su osvojili šest titula Evrolige. 

Takođe, nakon tuče koja se desila na drugom meču u Madridu oglasio se javno i kritikovao Evroligu zbog kazni koje je odredila. Pogledajte stori Dimitrisa Janakopulosa:

Izvor: Instagram/dpg7000

"Osoba sam koja je platila 300.000 evra zbog jedne objave na Instagramu, kada su turski navijači psovali moju porodicu, a ja odgovorio. Platio sam 120.000 evra jer nisam slušao Evroligu i sankciju disciplinskog sudije prema kojoj mi nije dozvolio da uđem u dvorane. Platio sam 1.700.000 evra ličnih, a ne klupskih kazni i to zbog mog Instagrama i zbog takozvanih uvreda na račun Evrolige. Kako bi trebalo da se osjećam danas, kada je čitava evropska košarka ismijana širom svijeta zbog onoga što se dogodilo na utakmici Reala i Partizana?", istakao je on, pa nastavio: 

"Šta bi sada trebalo da uradim? Kako bi trebalo da se osjećam? Da li bilo ko u Evroligi razmišlja o tome? Da li disciplinski sudija razmišlja o tome? Kakvu mi poruku dajete? Da sljedeći put ne bi trebalo da psujem, niti da ismijavam, već bi trebalo da počnem da udaram ljude? Da li je to poruka koju želite da mi pošaljete današnjim kaznama? U vrijeme kada sam kažnjen, 250.000 ljudi je pratilo moj Instagram. Prema onome što znam, Evroligu gledaju milioni ljudi, desetine miliona - 20, 30, 50, 100 miliona, širom svijeta. A vi kažnjavate igrače sa pet ili tri utakmice, a ja sam platio 1,7 miliona? Mislim da je nešto pogrešno u svemu ovome", dodao je kontroverzni Grk.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC