• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAKOVA PORUKA ZA JOKIĆA - ODUŠEVIĆETE SE: Poslao mu crtež, čestitku na ćirilici i tri slova koja ponavljamo

Novak i Jokić, oba najbolji na svijetu, a naši. A tek kad se udruže...

 Đokovićeva čestitka Jokići Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Youtube/printscreen/Chaz NBA

"Mora da bude! Sad ću da vidim da li mi je poslao poruku, znate? Au... Ne znam, čovječe, vau... Mnogo poruka imam, moraću da isključim telefon", rekao je Nikola Jokić nakon što je osvojio NBA titulu. Na kraju nije otkrio kako mu je Novak Đoković čestitao, ali sada to svi znamo. 

Oglasio se najbolji teniser svijeta i osvajač 23 grend slema na svom instagram profilu i uz sjajnu karikaturu Jokića koji na konju pronosi NBA pehar kroz Stenovite planine napisao šta misli o košarkašu Denvera.

"MVP!!!", pisalo je, potom je na ćirilici stajala čestitka i reči: "Čestitam brate, najbolji si", a ispod na englekom reč "greatness" ili prevedeno na srpski "veličina". Pogledajte: 

Izvor: Instagram/Printscreen/djokernole

Od skora su i u kontaktu dvojica najboljih srpskih sportista, pošto je tokom Rolan Garosa Novak Đoković našao načina da nabavi Jokićev broj.  

"Vidio sam njegov intervju i polaskan sam. Zaista sam mu zahvalan. Nismo bili u kontaktu, juče sam nabavio njegov broj, teško ga je naći ovih dana, ali poslaću mu poruku da mu zahvalim. Dirnuo me je divnim riječima i mislim isto o njemu. Tako je skroman, tako jednostavan momak. U jednoj od najpopularnijih liga na svijetu je u svim sportovima i dominira tri godine. Slušajući Lebrona, Dejvisa, Embida, Adetokumba... Koliko pohvala imaju za njega, sve to me čini ponosnim na njega. Mi u Srbiji smo košarkaška nacija, bili smo dosta dobri u tom sportu, ali nikad nismo imali nekoga tako uspješnog u NBA ligi kao njega. Sve pohvale njemu i nadam se da ću ga jednog dana gledati kako igra uživo", rekao je nedavno Novak. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC