• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bravo kume, još jedna!" Sale Đorđević oduševljen zlatnim orlićima, ali mu je zbog jednog čovjeka posebno drago!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Đorđević čestitao je zlato na Evropskom prvenstvu "orlićima", a među onima koji su se okitili medaljom bio je i njegov kum!

 Aleksandar Đorđević čestitao zlatnu medalju Srbiji  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srbija je ponovo šampion Evrope u košarci! Selekcija Srbije za igrače do 18 godina je predvođena trenerom Nenadom Stefanovićem uspjela da savlada Španiju u Nišu i da osvoji Eurobasket, a to je sa oduševljenjem ispratio i Aleksandar Đorđević. Nekadašnji proslavljeni reprezentativac i trofejni selektor srpskog nacionalnog tima nije štedio lijepe riječi!

"Svaka čast šampioni! Iskrene čestitke treneru Stefanoviću, stručnom štabu i prije svega igračima na osvojenoj zlatnoj medalji, sjajnoj igri i fenomenalnom ponašanju. Bravo kume, još jedna", napisao je Saša Đorđević. 

Odmah se javio i selektor Stefanović koji se zahvalio na lijepim rečima: "Selektore, hvala Vam", napisao je trener FMP-a. 

Aleksandar Đorđević sa nacionalnim timom Srbije ima tri osvojene medalje kao selektor, po jedno srebro na Evropskom, Svjetskom prvenstvu i na Olimpijskim igrama, a na Mundobasketu 2023. će kao selektor Kine zaigrati prvi put u karijeri protiv Srbije. 

Ako ste se pitali ko je kum kome Aleksandar Đorđević čestita još jednu medalju, u pitanju je Jovica Antonić. Nekadašnji košarkaš Partizana, Jagodine, Priboja i Mladosti Zemun mnogo je veće uspjehe napravio kao trener. Vodio je Crvenu zvezdu, Igokeu, OKK Beograd, kao i ženske timove Crvene zvezde i Hemofarma. Kao dio stručnog štaba uzeo je sve tri medalje sa Aleksandrom Đorđevićem, a bio je selektor U20 reprezentacije Sbrije 2007. i 2008. godine kada je sa tom generacijom osvojio srebro i bronzu na Evropskim prvenstvima.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:03
Boze pravde u Nišu
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC