• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci doveli Atamanu 11 strašnih pojačanja, a najveću bombu ostavili za kraj!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ergin Ataman će dobiti još jedno vanserijsko pojačanje od gazde Janakopulosa za kraj prelaznog roka.

 Panatinaikos i Ataman prave drim-tim i dovode još jedno veliko pojačanje Izvor: Printscreen/YouTube/Panathinaikos

Panatinaikos je ovog ljeta odlučio da uloži ogromna sredstva u pojačanja i novi trener Ergin Ataman već je dobio 11 pojačanja, ali vjerovali ili ne - ni tu nije kraj. Gazda kluba Dimitris Janakopulos namjerava da nastavi da ulaže i za kraj prelaznog roka spremio je, bar se tako može naslutiti, možda i najveće pojačanje do sada. To je na neki način nagovijestio i Ergin Ataman koji će tako sljedeće sezone na raspolaganju imati drim-tim.

"Naš predsjednik Dimitris Janakopulos obožava transfere. Razumije košarku jako dobro i to je u krvi njegove porodice. Stalno pričamo o košarci i ti mi razgovori prijaju, a možda će narednih dana eksplodirati nova bomba. Vidjećemo šta će se desiti u sljedećih deset dana!", naglasio je Ergin Ataman.

Za sada nema najava o kome se radi i neće biti iznenađenje ako je to poznato ime iz NBA lige, pa ako se to desi - jasno je da će na Panatinaikosu biti ogroman pritisak da osvoji Evroligu. Zbog toga je Ataman pozvao i navijače Turske, reprezentacije kojoj je selektor, da navijaju sljedeće sezone za Panatinaikos iako zna da mnogi žele da bude neuspješan: "Znam da će neki govoriti i priželjkivati da ne uspijem, ali sam siguran da će većina biti uz mene", dodao je Turčin.

Inače, ovog ljeta Panatinaikos je doveo Kostasa Adetokunba, Dimitrisa Moraitisa, Luku Vildozu, Matijasa Lesora, Dinosa Mitoglua, Kostasa Slukasa, Džerijana Granta, Janisa Papapetrua, Kaja Gaja, Huanča Ernangomeza i Aleksandera Balčerovskog.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC