• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRAGEDIJA - Preminuo veliki američki talenat (17)! Čekala ga NBA karijera, a samo se srušiona treningu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Užasna vijest iz Amerike

 Umro mladi američki košarkaš Kejleb Vajt Izvor: Youtube/Coach Barber BwB

Kejleb Vajt (17), zvijezda srednjoškolske košarke u saveznoj državi Alabama u Americi preminuo je nakon što mu je pozlilo u školi, saopštili su nadležni. Smrt perspektivnog košarkaša konstatovana je nedugo nakon što je bio transportovan u bolnicu u četvrtak ujutru, a još nema informacija o uzroku smrti.

Američki mediji javili su da se košarkaš srušio tokom treninga, a vijest je sa javnošću u Americi podijelio njegov deda. Direktor njegove srednje škole "Pinson Veli", Majkl Tarner, rekao je da su ljekari odmah pružili pomoć mladom košarkašu i da su istog trenutka uložili sav napor da mu pomognu. "Molim vas, znajte da će savjetovališta u školi biti dostupa narednih dana svima kojima budu potrebna", napisao je direktor škole svim učenicima. "Molim vas, molite se za porodicu našeg učenika, kao i za našu školu", dodao je on.

Ta škola se nalazi u predgrađu američkog grada Birmingema i čitav kraj je zavijen u crno poslije ove tragedije. Deda košarkaša objavio je emotivnu objavu na društvenim mrežama. "Naša čitava porodica radovala se njegovoj završnoj godini i onome što je trebalo da uslijedi, možda i odlazak u NBA ligu... Ipak, nije bilo suđeno", objavio je on.

Vajt je prosječno postizao 20,9 poena po meču i prema stručnim analizama na čuvenom sajtu "ESPN", bio je treći najveći talenat u čitavoj Alabami. "On nije bio samo košarkaš, bio je dobar učenik, veoma cijenjen, pametan... I bio je pravi uzor. Počivaj u miru Kejlebe, volim te!", dodao je neutješni deda košarkaša.

Ova vijest je šokirala čitavu Ameriku i došla je nedugo nakon što se i sin Lebrona Džejmsa, Broni, srušio tokom treninga svog koledž tima "USC"-a. On se posle kolabiranja i problema sa srcem oporavio i nakon kratkog boravka u bolnici pušten je na kućno liječenje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC