• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija se polako uigrava, ali jedno je i važnije - hemija je tu! (FOTO/VIDEO)

Sjajna atmosfera na treningu Srbije pred meč sa Portorikom, a posebno se izdvaja odnos Bogdanovića i Jovića. Od reportera MONDA sa Svjetskog prvenstva, Nikole Lalovića.

 Sjajna atmosfera na treningu Srbije Izvor: Kurir/Dado Đilas

Košarkaška reprezentacija Srbije je na "slobodan dan" u rasporedu Mundobasketa odradila još jedan ozbiljan trening uoči meča sa Portorikom (utorak, 14.00). Prema riječima reportera MONDA Nikole Lalovića, atmosfera je na visokom nivou i košarkaši su sve vrijeme nasmijani radili, a dobro je bio raspoložen i selektor Svetislav Pešić iako ekipa nije bila kompletna, zbog lakše povrede zgloba koju ima Filip Petrušev.

I prema riječima Pešića, kao i Ognjena Dobrića, ne vlada bojazan da Petruševa čeka duga pauza i čini se da bi mogao da pomogne timu čim prođe meč sa Portorikom, pa otud i nasmijana lica. Posebno se to vidjelo u slučaju Bogdana Bogdanovića i Nikole Jovića koji se odlično slažu i koji se znaju iz prošle sezone u NBA.

Pogledajte

00:22
Trening Srbije
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pogledajte i fotografije sa treninga reprezentacije Srbije koja je u prvom kolu lako savladala Kinu (105:63), dok će poslije meča sa Portorikom igrati i u srijedu protiv Južnog Sudana (10.00) kada bismo već morali da znamo i rivale u drugoj fazi. Poslije čudnog meča Italije i Dominikanske Republike, pred nama je može i lakši zadatak do četvrtfinala, o čemu je govorio i selektor Pešić na današnjem treningu.

"Da li je to iznenađenje, po meni da. Međutim, Dominikana je pokazala da može da pravi neočekivana iznenađenja, sklonili su Argentinu sa SP, imaju NBA igrača koji daje poseban kvalitet. Tauns je kompletan igrač, kvalitet imaju u svakom smislu. A i vi treba da znate da su to sve igrači iz španske lige, njihova dva spoljna igrača, bekovi... Zajedno igraju dugo, poznaju. Italija? Italija je možda potcijenila, ne znam. Ovdje na SP, to te obavezno kazni", naveo je Pešić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:06
Trening Srbije
Izvor: Kurir/Dado Đilas
Izvor: Kurir/Dado Đilas

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC