• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ITALIJA? SVE PO STAROM, MOJA RANO... Edin i Miloš u "Šestoj ličnoj" o porazu Srbije: Kako smo OPET prosuli pobedu!?

Autor Milutin Vujičić

U novoj epizodi podkasta "Šesta lična" Miloš Jovanović i Edin Avdić komentarisali su poraz Srbije protiv Italije na Mundobasketu.

 MONDO podkast Edin Avdić Miloš Jovanović Šesta lična Izvor: MONDO

Ne vrijedi, neće pa neće...ne može se preko Italijana! Opet su "azuri" bili nepremostiva prepreka za Srbiju. Ni Igor Kokoškov, ni Svetislav Pešić ne uspjevaju u kontinuitetu da ostvare trijumf protiv selekcije Italije, koju je opet maestralno predvodio Simone Fontekio. Imali su "plavi" (ne "azuri", baš plavi) više od igre u trećoj četvrtini, napravili seriju, došli na "plus 16", međutim sve je to onda prosuto, a neizvesna završnica pripala je rivalu.

Svoj dan nikako nije imao Bogdan Bogdanović. Kapiten Srbije postigao je 18 poena, ali je za tri šutirao katastrofalnih jedan od trinaest. Taj deficit nisu uspjeli da nadomjeste Dobrić i Milutinov, naši možda i ponajbolji igrači dana. Može se reći i da je stručni štab morao bolje reagovati u nekim situacijama, jer je konačni utisak da smo veliku prednost ipak prelako ispustili iz ruku.

Ali dobro sad, šta je tu je. Ako već mora da se gubi od Italijana, pa neka to bude u grupi, a ne da nas šalju kući. Ali pošto su Dominikanci u drugom susretu u grupi neočekivano izgubili od Portorika, očekuje nas jedna nadasve luda i brza završnica...a koje su kalkulacije, saznaćete u podkastu kad poslušate!

Pričamo malo i o drugima, naravno. Crna Gora je junački izginula protiv Amerikanaca i sad im preostaje da se uzdaju u Grke. Iznenađenje dana je svakako velika pobjeda Letonije u Džakarti, koja je iznenadila Špance i zakomplikovala situaciju u grupi L. Sada je i četvrtfinale moguće za baltičku naciju, jer Španija spas mora potražiti protiv vrlo jake Kanade...koju je pak iznenadio Brazil! Lud dan, kažemo vam!

Glavu gore, nemojte da padate! Ima još da se igra! Slušamo se u ponedjeljak!

Pogledajte novu epizodu "Šeste lične" o porazu Srbije protiv Italije.
Izvor: YouTube/MONDO portal

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC