• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Igokea m:tel prekinuti pobjedničku seriju SC Derbija? Podgoričani u Laktaše stižu bez poraza

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Slavljem u ABA Superkupu, ali onda i sa dvije pobjede na startu nove sezone ABA lige, Podgoričani potvrdili da imaju kvalitet. Sada će gostovati u Laktašima.

 SC Derbi Izvor: ABA liga/Filip Roganović

Košarkaši podgoričkog SC Derbija na iznenađenje mnogih stigli su do trofeja u ABA Superkupu, nakon čega su na startu nove sezone ABA lige upisali trijumfe protiv Splita i Zadra.

Time su pokazali da se radi o kvalitetnoj ekipi, a seriju pobjeda u novoj sezoni pokušaće da nastave u subotu, kada će od 17 časova gostovati Igokei m:tel.

Trener Podgoričana Andrej Žakelj ističe da duel sa Aleksandrovčanima neće biti nimalo lak za njegov tim.

"Gostujemo kod Igokee, tima koji je iskusan i odlično posložen na svim pozicijama i sigurno sa visokim ambicijama u ovoj sezoni. Mislim da igraju sve bolje i sigurno nas očekuje vrlo teška utakmica. Više se bavimo svojom igrom i želim da budemo bolji u nekim segmentima u odnosu na prva dva kola. Samo u slučaju da podignemo nivo tih segmenata možemo da računamo na pozitivan rezultat", poručio je Žakelj.

Zoran Vučeljić takođe očekuje neizvjestan meč.

"Gostovanje kod ekipe Igokee je uvijek teško jer su i ove sezone formirali odličnu ekipu sa iskusnim, provjerenim igračima. Ekipa su koja je popunjena na svim pozicijama, imaju dobra tijela, dobre šutere. Naša odbrana mora biti na visokom nivou, ne smijemo dozvoliti njihove ofanzivne skokove, do bi u napadu morala lopta da kruži kako bismo došli do situacija koje želimo. Startovali smo dobro u sezoni, nastavili sa pobjedama nakon Superkupa i sigurno nećemo ići u Laktaše sa bijelom zastavom, ali igramo protiv izuzetno jakog protivnika i očekujem dobar meč."

Za razliku od SC Derbija, koji ima maksimalan učinak u prva dva kola ABA lige, Igokea m:tel zabilježila je po pobjedu i poraz.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC