• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija je najveća zemlja košarke na svijetu! Turski i grčki trener Efesa i Crvene zvezde složni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Treneri Efesa i Crvene zvezde Turčin Erdem Džan i Grk Janis Sferopulos su složni, nigdje se košarka ne voli kao u Srbiji.

 Dzan i Sferopulos rekli da je Srbija najveca zemlja kosarke Izvor: YouTube/screenshot/KK Crvena zvezda Meridianbet

Crvena zvezda je na domaćem terenu bila bolja od Efesa 97:83, a na kraju tog meča javnosti su se obratili treneri Erdem Džan i Janis Sferopulos. U toku konferencije za medije turski trener je zaustavio postavljanje pitanja, kako bi saopštio koliko se divi košarkaškoj atmosferi u Srbiji.

On je naglasio da nikada ranije nije vidio toliko novinara na jednoj konferenciji za medije i dodao je da je to dokaz izuzetno izražene košarkaške kulture u Srbiji.

"Samo prije nego što neko postavi pitanje, molim Vas da prevedete. Ja bih zaista želio da se zahvalim jer prvi put vidim da su poslije meča svi novinari ovdje na pres konferenciji. To pokazuje košarkašku kulturu u državi. Zaista cijenim to što ste svi došli, što pričate i mislite o košarci. To pokazuje koliko je kvalitetna košarkaška kultura ovdje", rekao je trener Anadolu Efesa, inače nekoliko godina u svojoj karijeri pomoćnik Željka Obradovića u Fenerbahčeu. 

Potrajao je njegov razgovor sa novinarima što je primijetio i Janis Sferopulos koji je na konferenciju ušao sa širokim osmijehom na licu i odmah se našalio: "Ubili ste trenera Džana na pres konferenciji, postavili ste mu 100 pitanja... Zar ne?"

Kada m je saopšteno da je Erdem Džan zapravo bio oduševljen interesovanjem srpskih novinara za košarku i za njegovo mišljenje, ostalo je Grku na klupi Crvene zvezde samo da se složi sa tim.  "Rekao je da mu se sviđa? Naravno, naravno. Sad on razumije, Srbija je najbolja košarkaška zemlja na svijetu. Ne sada, nego već godinama", istakao je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC