• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Denver zbog Jokića poslao poruku na srpskom: Ovako su Amerikanci čestitali Božić!

Autor Dragan Šutvić

Srpski košarkaš zaslužio da mu se praznici čestitaju na maternjem jeziku.

 denver čestitka za božić Izvor: Melissa Tamez/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Srpski sportisti širom svijeta poput Nikole Jokića nisu u prilici da velike praznike proslave u krugu svojih najdražih - vidjeli smo kako vaterpolisti tokom Evropskog prvenstva u Hrvatskoj odlaze na liturgiju za Badnje veče u Saborni hram u Zagrebu, a neki su još dalje od kuće. Takav slučaj je sa najboljim košarkašem na svijetu koji u gustom NBA rasporedu i noćas mora na parket. Ipak, Denver je malo olakšao meč za srpskog asa...

Na društvenim mrežama tima iz Kolorada pojavila se fotografija koja na srpskom jeziku čestita Božić Nikoli Jokiću, ali i svim Srbima. Aktuelni šampioni NBA lige iskoristili su veliki praznik da pokažu poštovanje prema svom najboljem igraču, njegovoj vjeroispovijesti, ali i njegovim zemljacima koji posljednjih godina u velikom broju navijaju za Nagetse.

"Srećan Božić Nikoli i svima koji slave danas", navodi se u objavi, a priložena je i adekvatna fotografija. Pogledajte objavu Denvera o prazniku koji slavi Jokić i ostali pravoslavni hrišćani:

Ekipa Denver Nagetsa u noći između nedjelje i ponedeljka, od 02:00 po srpskom vremenu, igra novi meč u NBA ligi. Rival su im Detroit Pistonsi koji važe za najslabiju ekipu u ligi, a prethodnih godina je Nikola Jokić upravo na mečevima za Božić pružao neke od svojih najboljih partija.

Na posljednja tri meča koja je odigrao na Božić bio je impresivan protiv Hjustona, Dalasa i Sakramenta. Protiv Hjustona je 2019. godine imao veoma jak dabl-dabl učinak, zatim je Dalasu 2021. godine spakovao 38 poena, a onda je protiv Sakramenta 2022. godine odigrao najujednačeniju partiju i bio blizu tripl-dabl učinka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC