• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkersi htjeli da trejduju Lebrona, sekunde nas dijelile od novog supertima!

Autor Dragan Šutvić

Lebron Džejms i Stef Kari su umalo postali saigrači.

 Lejkersi htjeli da trejduju Lebrona  Izvor: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

Situacija u L.A. Lejkersima sada nije ni blizu idealna, sve više se priča o nezadovoljstvu dvije glavne zvijezde Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, pa se čak spominjalo da bi "Kralj" mogao da bude trejdovan na kraju prelaznog roka. Ipak, to se nije desilo, ali nikako to nije znak da Lejkersi nisu pokušali da se to desi.

NBA insajder Adrijan Vojnarovski otkrio je da su Lejkersi željeli da trejduju Džejmsa posljednjih dana prelaznog roka, pa im se sa tom idejom javio vlasnik Golden Stejta Džo Lejkob. Pozvao je vlasnicu Lejkersa Dženi Bas i nakon što je ona rekla da je više nego zainteresovana, shvatila je da Džejms nije kao "obični košarkaši" i da mora da okrene najmanje još dva broja prije nego što posao bude završen. Pozvala je Lebronovog agenta Riča Pola, a onda su vijesti stigle i do jednog od najboljih ikada...

"Hvala, ali ne hvala, nema od toga ništa", bio je odgovor iz Lebronovog štaba nakon kog je propala saradnja Džejmsa i Karija, o kojoj se već godinama priča.

Iako je Lebron Džejms želeo da sačeka ljeto i da vidi šta je najbolja opcija za njega, Voriorsi su bili nestrpljivi i htjeli su sve što imaju da daju da bi dobili "kralja". Između ostalog, plan je bio da pošalju i potencijalno buduću zvijezdu Džonatana Kumingu, ali još i Viginsa i Podžemskog.

Nema sumnje da bi to potpuno promijenilo situaciju na Zapadu, ali (za sada) se to nije dogodilo, što ne znači da neće na ljeto. Tad se očekuje i razvitak situacije sa Lebronovim sinom od čijeg drafta bi mogao da zavisi njegov naredni potez...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC