• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u NBA - Lejkersi tjeraju Lebrona!? Sprema se velika čistka, ne računaju ni na "Obrvu"!

Lebron Džejms i Entoni Dejvis, koji su donijeli šampionski prsten 2020. godine, najvjerovatnije će biti trejdovani.

 Lejkersi spremaju trejd Lebrona i Dejvisa Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

LA Lejkersi su prethodne noći bez pomoći Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa uspjeli da iznenade Boston u "Gardenu" 114:105, a to je samo pojačalo spekulacije da se sprema "nešto veliko". Već nekoliko dana sve aktivnije se priča o nezadovoljstvu Lejkersa, Džejmsa i Dejvisa, pa bi vrlo lako moglo da dođe do trejda.

Prema nezvaničnim informacijama, generalni menadžer Lejkersa Rob Pelinka aktivno traži novi klub za Dejvisa i Džejmsa, pošto želi da pritisne "dugme reset" jer ni ova sezona ne obećava, pa su navodno baš zbog toga presjedili meč protiv Bostona. Informaciju je inače objavio novinar Dejvid Pingalor, koji je prvi imao potvrdu da će Kavaj Lenard postati član LA Klipersa, odnosno da Lebron Džejms dolazi u Lejkerse iz Klivlenda.

U prilog ovome ide i nedavna objava Lebrona Džejmsa kome je bilo dovoljno da objavi "pješčani sat" i pokrene spekulacije o odlasku iz Los Anđelesa, gdje se nadao da će se ujediniti sa sinom Bronijem - međutim sve su jasniji signali da ga Lejkersi neće draftovati samo da bi ispunili želju svom veteranu.

Džejms (39) i ove sezone igra na visokom nivou i prosječno bilježi 24,9 poena, 7,5 skokova i 7,7 asistencija, ali Lejkersi opet djeluju loše i čini se da će se boriti za plej-in pošto su trenutno na skoru 25-25 i zauzimaju deveto mjesto.

To je ipak daleko od ambicija kada u timu imate Dejvisa i Džejmsa, igrače koji su među najplaćenijima u čitavoj NBA ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC