• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli NBA bruji o ovom potezu Stiva Kera: Izgubio derbi, poslao Karija na hlađenje

Da li je poraz krivica Stiva Kera?

 Stiv Ker izvadio Karija iz igre i držao na klupi Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Cijeli NBA bruji o potezu Stiva Kera. Iskusni trener Golden Stejta riješio je da izvadi iz igre Stefa Karija na četiri minuta do kraja treće četvrtine i držao ga je na klupi devet minuta, sve do sedam minuta do kraja meča. Na kraju je Golden Stejt izgubio od Minesote 114:110. Ni 31 poen Stefa Karija nije bio dovoljan, pošto su sa druge strane Entoni Edvards sa 23 poena, 8 asistencija i 6 skokova i oporavljeni centri Naz Rid (20 poena i 12 skokova) i Rudi Gober (17 poena i 12 skokova) dabl-dablovima srušili bivše šampione.

Milvoki je predvođen fantastičnim Janisom Adetokumbom sa 30 poena i 19 skokova uspio da razbije Oklahomu 118:93 i da tako pomogne Nikoli Jokiću i Denveru u borbi za prvo mjesto Zapada.

Los Anđeles Lejkersi su u nestvarno efikasnom meču savladali Indijana Pejserse 150:145, a najefikasniji su bili Entoni Dejvis sa jedne i Paskal Sjakam sa druge strane sa po 36 poena. Dejvis je tome dodao 16, a Sjakam 12 skokova. Lejkerse su do pobjede pogurali i Lebron Džejms i Spenser Dinvidi sa po 26 poena i Ostin Rivs sa poenom manje.

Nju Orleans Pelikansi su dobili Detroit 114:101 uz 36 poena, 7 skokova i 6 asistencija Zajona Vilijamsona. Filadelfija je u još jednom derbiju dana dobila Los Anđeles Kliperse 121:107, a Tobajas Heris i Tajris Maksi su imali po 24 poena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC