• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Kukoč dočekan ovacijama u Areni: Navijači Partizana ustali kada su ga ugledali

Hrvatska košarkaška legenda gleda Partizan - Olimpijakos.

 Toni Kukoč dočekan ovacijama u Beogradu Izvor: Jamie Sabau / Getty images / Profimedia

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč (55) došao je u petak u u Štark arenu, u kojoj gleda meč Partizan - Olimpijakos. Slavni as reprezentacije SFR Jugoslavije i Hrvatske, kao i trostruki NBA šampion sa Čikago Bulsima, dočekan je ovacijama u dvorani na Novom Beogradu i otpozdravio je aplauzom navijačima koji su ustali da ga pozdrave.

Dok je išao ka svom mjestu kraj terena, srdačno se pozdravio sa Predragom Sašom Danilovićem, takođe legendarnim reprezentativcem Jugoslavije, asom i bivšim predsjednikom Partizana, sada predsjednikom Košarkaškog saveza Srbije.

Pogledajte

00:11
Toni Kukoč
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Kukoč je u Beogradu početkom devedesetih bio nagrađen aplauzima navijača Partizana, dok se opraštao od Jugoplastike, najuspješnijeg košarkaškog tima nekadašnje države, sa kojim je čak tri puta bio prvak Evrope.

Potom je dvije godine igrao za Beneton iz Treviza, a onda je započeo veliku NBA karijeru, u kojoj je uz Majkl Džordana i Skotija Pipena osvojio tri titule. Nakon toga je igrao i za Filadelfiju, Atlantu i Milvoki, u kojem je 2006. godine završio karijeru.

Uz Kokčev dolazak, najavljeno je da će u hali biti i Dino Rađa, takođe legendarni as Jugoplastike, Jugoslavije, Hrvatske, bivši NBA igrač...

"Nekad smo igrali zajedno u reprezentaciji, ili smo igrali jedni protiv drugih, oni u Jugoplastici, ja u Partizanu. Veliki igrači, veliki ljudi, drago mi je što će doći na utakmicu Partizana", rekao je u najavi meča za "Sport klub" Željko Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC