• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Palili mi svijeće i skandirali da umrem" Čović: Mržnja se neprekidno sije, tuča košarkaša zbog prošle godine

Predsjednik Crvene zvezde govorio je o tuči košarkaša, tenziji i sijanju mržnje među klubovima i navijačima.

 Nebojša Čović o tuči košarkaša, tenziji i sijanju mržnje među klubovima Izvor: b92/printscreen

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o tuči košarkaša crveno-bijelih Stefana Lazarevića i košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija pred vječiti derbi minulog vikenda. "To nije smjelo da se desi, a razlog toga treba tražiti unazad, jer je previđeno da se dosudi  na terenu ono što bi trebalo, kada ga je Naneli uhvatio za vrat na utakmici. Razlog tome je prošla godina, kad ništa nije preduzeto kada je čuveni Lesor udario u glavu reprezentativca Srbije, Petruševa. Tužilaštvo je tada reklo 'To je sport, to ostaje vama...'. To su veliki razlozi da može da se nastavi nasilje", rekao je on na televiziji B92.

I Lazarević i Naneli su propustili taj meč. Čović je objasnio da je Zvezda svom košarkašu rekla da neće nastupiti, a istog dana je i Željko Obradović udaljio svog košarkaša iz tima poslije tuče, odlaska u policiju...

"Sreća što su Zvezdini igrači bili vrlo razumni, tu je bio Naneli i Smit iz Partizana. Zvezdini igrači su izletjeli i krenuli da ih razgrću. A zamislite da su izletjeli i napali ih? Odmah smo rekli Lazareviću da neće igrati tu utakmicu, kao što i nije, Željko je donio odluku kakvu je donio, ali mislim da se ta mržnja neprekidno sije. Prošle godine sam bio na teškoj operaciji u bolnici, a da se mirim sa onima koji su mi palili svijeće pored fotografije? Minut ćutanja za Karalejića? Na minut ćutanja skandiranje 'Umri Čoviću'. I mi treba da se mirimo?", dodao je Čović.

U tuči Lazarevića i Nanelija teže povrede zadobio je srpski košarkaš, pogledajte kako je prošao:

Dan poslije derbija, u ponedjeljak ujutru, obojica košarkaša otišla su u policiju i dali iskaze kojima su izneli svoje verzije tuče. Naneli se tim povodom i javno oglasio i tvrdio da ga je Lazarević prvi napao i da je bio prinuđen da se brani. Takođe, još jedan košarkaš Partizana rekao je u policiji da je Lazarević htio i njega da udari.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC