• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog vrijeđanja Gurovića izbačena sedmorica

Poslije horskog vrijeđanja članova porodice Milana Gurovića tokom meča sa Partizanom, trener FMP Železnika bio je meta uvreda i na meču protiv Mege.

Pažnja oko 1.500 gledalaca lepog i na momente atraktivnog meča FMP-a i Mega Vizure bila je na trenutak u finišu skrenuta sa parketa.

Trener nominalnog domaćina, Milan Gurović, osvrnuo se pri kraju utakmice iza klupe i reagovao na dobacivanje iz lože. Igra je bila prekinuta, a pogledi prisutnih usmjereni ka grupici posmatrača kojoj se obraćao, među kojima su pojedini imali i akreditacije.

Poslije intervencije obezbeđenja, četiri osobe iz te grupe napustile su dvoranu, a potom još troje. Sa druge strane hale je došao i funkcioner Crvene zvezde Telekom Miloš Ninković, a obezbjeđenje je spriječilo međusobni kontakt i smirilo situaciju.

Gurović je na konferenciji za novinare poslije utakmice govorio o tom momentu.

"Ne znam, država bi trebalo da se pozabavi time. Imam živaca, ali nisam od kamena, prilikom vrijeđanja porodice ne mogu da se suzdržim. To nije pitanje za mene, ne znam da li država može da se izbori sa tim, čisto sumnjam", rekao je on.

Članovi porodice trenera FMP Železnika (kao i majka plejmejkera Filipa Čovića) vrijeđani su i u petak uveče, tokom duela sa Partizanom.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC